Yeşilyurt'ta Açılan Arıcılık ve Süt Hijyeni Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Yeşilyurt'ta Açılan Arıcılık ve Süt Hijyeni Kursu Sona Erdi

Yeşilyurt ilçesinde "Arıcılık ve Süt Hijyeni" kurlarında başarılı olan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

18.04.2018 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt ilçesinde "Arıcılık ve Süt Hijyeni" kurlarında başarılı olan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Yeşilyurt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi tarafından, Çerkez Danişment (Doğanca) köyünde ve Yeşilyurt Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen arıcılık kursu ile süt hijyeni kursu sona erdi.

Sertifika törenine Yeşilyurt Kaymakam Vekili Malik Çalışır, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Turan ve diğer yetkililer katıldı.

Törende konuşan Yeşilyurt Kaymakam Vekili Malik Çalışır, "Arıcılık ve Süt Hijyeni kursunda gereken bilgilerle donatıldınız. Temenni ediyorum ki ileride bu almış olduğunuz bilgileri unutmayacak ve bu bilgiler ışığında daha kaliteli daha verimli işler yapacaksınız. Herkes bu işleri yapar ancak farkını ortaya koyabilen kazanır." dedi

Tören sonunda 72 saat süren arıcılık kursuna katılan 27 kursiyer ile 32 saat süren süt hijyeni eğitiminde başarılı olan 16 kursiyere sertifikaları verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yeşilyurt'ta Açılan Arıcılık ve Süt Hijyeni Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement