"Yeşilyurt, Temizlikte Örnek İlçe Hüviyetini Hak Ediyor" - Son Dakika
Güncel

"Yeşilyurt, Temizlikte Örnek İlçe Hüviyetini Hak Ediyor"

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynırlarına atılan kurban atıklarının kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için ilçe genelinde bulunan konteynırlarını yıkanıp, bakteri öldürücü ve koku giderici antibakteriyel ilaçlarla temizlendi.

03.09.2018 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YEŞİLYURT'TA Kİ ÇÖP KONTEYNIRLARI İLAÇLANDI VE DEZENFEKTE EDİLDİ

Yeşilyurt'un bütün cadde ve sokaklarında temizlik faaliyetlerine ara vermeden devam ederek bütün yaşam alanlarını güzelleştiren Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü tarafından periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama ve temizlik hizmetinin yanı sıra kurban bayramında kesilen kurbanların deri ve sakatatlarının çevreye verdiği koku nedeniyle vatandaşların rahatsızlık yaşamamaları için çöp konteynırlarına yönelik özel bir çalışma yapıldı.

"CADDE VE SOKAKLARDA ÇALIŞMALAR GECE – GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR "

Yapılan çalışmalarla kötü koku ve sineklerin çoğalmasının önüne geçildiğini belirten vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Temizlik hizmetlerinde Türkiye'de örnek gösterilen ilçe hüviyetine ulaşan Yeşilyurt'un tüm caddelerinde gece gündüz demeden devam eden yıkama, süpürme ve çöp toplama hizmetlerini beğendiklerini ifade eden vatandaşlar, özellikle kurban bayramı sonrasında çöp konteynırlarının ilaçlanması ve dezenfekte edilmesinden dolayı teşekkür ettiler.

"PLANLI ÇALIŞMAYLA MAHALLEMİZ DAHA TEMİZ, DAHA GÜZEL"

Temizlik hizmetlerinden dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sunan İnönü Mahalle Muhtarı Abdulgazi Atabey, "Çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesi ve ilaçlanması hepimizi ziyadesiyle mutlu etmektedir.Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğünün planlı çalışmasıyla mahallemiz daha temiz ve güzel bir görüntüye kavuştu. Başkanımızın şahsında tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

"ÇÖPLERİMİZ ZAMANINDA ALINIYOR, SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL"

Çevre düzenlemesi ve temizlik hizmetlerinde Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ifade eden Şengül Kılınç isimli bir vatandaş, "Yeşilyurt Belediyesini gerek çöp toplama, gerekse de sosyal yaşam alanları ile cadde ve sokaklardaki temizlik hizmetlerini gerçekten beğeniyor ve başarılı buluyoruz. Kurban Bayramı sonrasında kurban atıklarının bırakıldığı çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesi de gayet yerinde bir uygulamadır. Belediyemiz temizlik konusuna çok önem veriyor, çöp konteynırlarımız zamanında temizleniyor, sokaklarımız pırıl pırıl, parklarımız tertemiz, çalışmalardan çok memnunuz." diye konuştu.

"BİZLERDE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YERİNE GETİRELİM"

Çevre temizliği noktasında herkese büyük görevler düştüğünü ifade eden Ahmet Ertemiz adlı bir esnaf ise, "Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerini gerçekten başarılı buluyoruz, ekipler gün boyunca çok yoğun çalışıyorlar. Başkanımızın şahsında tüm çalışanları tebrik ediyorum. Tabii ki halk olarak bize de düşen görevler var, çevremizi ve yaşadığımız alanları temiz tutmalıyız, çöpleri yerlere atmamalıyız. Kentimizi temiz tutmak sadece temizlik hizmetleriyle olmaz bizde bu konuda daha duyarlı olmalıyız, çöplerimizi çöp kutularına ya da konteynırlara atmalıyız. Çevremizi güzelleştirmek ve sağlıklı ortamlar oluşturmak bizim kendi elimizdedir, herkesin daha duyarlı olması gerekiyor. Gelecek nesillere güzel, temiz ve huzurlu bir kent teslim etmek el birliğiyle olur, hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Temizlik ekiplerine hepimizin yardımcı olması gerekiyor" diye konuştular.

"ÇÖP KONTEYNIRLARIMIZ TERTEMİZ OLDU"

Yeşilyurt Belediyesine temizlik hizmetlerinde ki hassasiyetinden dolayı teşekkürlerini gönderen Mehmet Mermer isimli bir vatandaş ise "Site sakinleri adına Yeşilyurt Belediyesine bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yaz ayı olması nedeniyle atılan çöpler çok çabuk koku veriyor, bu anlamda doğal olarak sıkıntılıydık ancak Yeşilyurt Belediyesi ekiplerinden Allah razı olsun, çöp konteynırlarını tertemiz yaptılar, ilaçladılar ve dezenfekte ettiler. Başkanımız Mehmet Çınar ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yeşilyurt, Temizlikte Örnek İlçe Hüviyetini Hak Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • WhatsApp'ta durum belirteçlerinin baş harfi tekrardan küçük hale getirildi!
    09:12 WhatsApp'ta durum belirteçlerinin baş harfi tekrardan küçük hale getirildi!

    Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcısı ile en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, sürekli olarak önemli yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ancak bu yenilikler bazen kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Son olarak bunun bir örneği daha yaşandı. Öyle ki WhatsApp uygulamasında 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' ifadelerinin baş harfi büyük olduğu için kullanıcılar tepki gösterdi. Akabinde bu yenilik geri alındı. İşte ayrıntılar… WhatsApp, son zamanlarda kullanıcı arayüzünü iyileştirmek için önemli adımlar atıyor. Özellikle Android platformunda büyük değişiklikler yapılması bekleniyor. Şirketin planı doğrultusunda geçtiğimiz günlerde bir güncelleme daha yayınlandı. Söz konusu güncelleme ile sohbetlerde karşıdaki kişinin durumunu gösteren 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' belirteçlerinin baş harfi büyük hale getirilmişti. Bu aslında pek de büyük bir değişiklik olmamasına rağmen kısa süre içinde pek çok kullanıcı tarafından fark edildi. Akabinde kullanıcılar, belirteçlerin baş harfinin büyük hale gelmesinin gözü yorduğunu söyleyerek eski haline geri getirilmesini istedi. Bugün ise şirket, artan tepkiler üzerine bir güncelleme daha yayınladı ve değişiklik geri çekildi. Aslına bakacak olursak 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' gibi belirteçlerin baş harfi Telegram ve Signal gibi rakip uygulamalarda da küçük. Bu kullanıcı deneyimi açısından önemli bir detay olarak görülüyor. Bu doğrultuda WhatsApp'ın geri adım atması kullanıcıları sevindirdi. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? WhatsApp'ın yaptığı değişiklik sizin de dikkatinizi çekti mi? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

  • Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
    09:10 Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

    Kuşadası Belediyesi, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirerek yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

  • Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!
    09:09 Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!

    SDN Kurucusu ve içerik üreticisi Hakkı Alkan, yarın gerçekleşecek önemli bir gelişmeyi duyurdu. Bu gelişme, Türkiye'nin otomotiv piyasasını sarsacak nitelikte olacak. Elektrikli otomobil satın almayı düşünenler ve Çinli otomobil üreticisi Chery'den tanıtım bekleyenler arasında heyecan yarattı. Detaylar yarın açıklanacak.

  • Honor Magic 6 Pro Türkiye'de Tanıtıldı
    09:09 Honor Magic 6 Pro Türkiye'de Tanıtıldı

    Honor, yeni amiral gemisi Honor Magic 6 Pro'yu İstanbul'da düzenlenen lansmanla tanıttı. Telefonun Türkiye fiyatı 59 bin 999 TL olarak açıklandı. Honor Magic 6 Pro, pil performansı ve ekran kalitesiyle dikkat çekiyor. Honor'un Türkiye pazarında büyüme hızı diğer rakiplerinden daha fazla. Cihazın 5000 nit ekran parlaklığı ve yüksek çözünürlüklü kamerası ön plana çıkıyor.

  • CHP MYK ve PM Toplantısı
    09:08 CHP MYK ve PM Toplantısı

    CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplanacak.

  • Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Üniversite Sanayi İş Birlikleri İçin Buluştu
    09:07 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Üniversite Sanayi İş Birlikleri İçin Buluştu

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, üniversite sanayi iş birlikleri kapsamında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldi. Erzurum'da kurulması planlanan ileri teknoloji fabrikaları için istişarede bulunan Başkan Sekmen ve Rektör Çakmak, ETÜ Yüksek Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.


Advertisement