Yeşim Salkım, Hakan Eratik'ten Ayrıldıktan Sonra Kanser Olmuş - Son Dakika
Magazin

Yeşim Salkım, Hakan Eratik'ten Ayrıldıktan Sonra Kanser Olmuş

Telefonla bağlandığı canlı yayında boşanma sürecini hala atlatamadığını belirten Yeşim Salkım, "O dönem rahim kanseri teşhisi konuldu. Rahmim alındı" dedi.

24.01.2017 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizi setlerine geri dönen pop müziğin güçlü sesi Yeşim Salkım, telefonla bağlandığı 'Duymayan Kalmasın' programına olay açıklamalarda bulundu.

"HİÇ BEKLEMEDİĞİM BİR ANDA BOŞANDIK"

Galerici Murat Karabova'yla aşk yaşadığı iddiasına açıklık getiren Salkım, bu sırada herkesten gizlediği bir gerçeğini anlattı. Boşanma sürecini hala atlatamadığını belirten Salkım, "Murat (Karabova) çok eski dostum. Ben çok zor bir süreçten geçiyorum. 2 yıl önce yaşadığım boşanmanın travmasını hala atlatamadım. Çünkü Hakan'la (Eratik) hiç beklemediğim bir anda boşandık" dedi.

"RAHİM KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU"

Hakan Eratik'le boşandıktan rahim kanseri teşhisinin konulduğunu vurgulayan Salkım, sözlerine şöyle devam etti: "Benim 5,5 yaşında bir kızım var. O dönem kanserin eşiğinden döndüm. Rahim kanseri teşhisi konuldu. Rahmim alındı. Karnımda 38 dikiş var. Çok zor günler geçirdim ama bunu kimseyle paylaşmadım. Benim başka dertlerim var yani..."

Yeşim Salkım, Hakan Eratik\'ten Ayrıldıktan Sonra Kanser Olmuş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yeşim Salkım, Hakan Eratik'ten Ayrıldıktan Sonra Kanser Olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement