Yetim Gülerse Dünya Güler" Projesi - Son Dakika
Güncel

Yetim Gülerse Dünya Güler" Projesi

Hizan Gençlik Merkezi'ndeki gençler ile gönüllü öğretmenler, soğuk kış günlerinde yetimleri yalnız bırakmadı.

15.01.2018 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Gençlik Merkezi'ndeki gençler ile gönüllü öğretmenler, soğuk kış günlerinde yetimleri yalnız bırakmadı.

Merkezdeki gönüllü gençler ile öğretmenler, "Yetim Kardeşin İçin Söyle" projesi kapsamında, yetimlere yardımda bulunmak amacıyla konser ve kermes düzenledi.

Konser ve kermesten edilen gelirlerle marketten alınan erzaklar, ilçedeki yetim çocukların ailelerine dağıtıldı.

Hizan Gençlik Merkezi Müdürü Erkan Döymaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurum personelleriyle yaptıkları aylık faaliyet planlama toplantısında "Yetim Kardeşin İçin Söyle" projesinin ortaya çıktığını belirtti.

Döymaz, "Bunu hayata geçirdik. Bu kapsamda gönüllü olan herkes bize yardım etmek istedi. Birlikte güzel ve ulvi bir çalışma ortaya çıkarttık. Bu konserde bağış topladık. Okul idareleriyle görüşüp belirlediğimiz 30 yetim kardeşimizin bir aylık erzaklarını hazırlayarak ailelerine teslim ettik. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu'na sonsuz teşekkür ederim." diye konuştu.

Yetim Gülerse Dünya Güler" Projesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yetim Gülerse Dünya Güler' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement