Yetim ve Öksüz Çocuklar Yalnız Değildir" Projesi - Son Dakika
Güncel

Yetim ve Öksüz Çocuklar Yalnız Değildir" Projesi

Aydın Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen "Yetim ve öksüz çocuklar yalnız değildir" projesi kapsamında aile ziyareti gerçekleştirildi.

24.03.2016 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen "Yetim ve öksüz çocuklar yalnız değildir" projesi kapsamında aile ziyareti gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Abdullah Aslan başkanlığındaki heyet ziyaretini, iki çocuğuyla yaşayan Nuran Balı'nın evinin küçük olması nedeniyle Efeler Belediyesi Ata Mahallesi Kültür ve Sanat Evinde ziyaret gerçekleştirildi.

Burada konuşan Vali Yardımcısı Aslan, kentteki kurum ve kuruluşların bu tarz projelerle ilgili olarak çalışması gerektiğini ifade ederek "Çocuklarımızın, genç nesillerin çağdaş bilgi ve becerilerle donatılması lazım. Onun içinde biz kamu görevlileri olarak elimizden gelen ne varsa bunları seferber etmemiz gerekiyor" dedi.

Balı Ailesinin Ceren ve Mevlüt isimli çocuklarının derslerinde başarılı olduğunu aktaran Aslan, onların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Aydın İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Necati Doru ise, projenin amacının fakir, bakıma muhtaç, yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu aktardı.

Yetim ve öksüzlerin yalnızlıktan kurtarılarak gelecek kaygılarının giderilmesi gerektiğini aktaran Aslan, devletin şefkatli elinin bu aileler üzerinde olduğu unutulmamasını istedi.

Anne Balı ise verilen destekten dolayı teşekkür ederek, benzer konumdaki diğer ailelere de ulaşılması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yetim ve Öksüz Çocuklar Yalnız Değildir' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement