Yetiştirme Yurdunda Geleneksel Pilav Günü - Tekirdağ - Son Dakika
Güncel

Yetiştirme Yurdunda Geleneksel Pilav Günü - Tekirdağ

- Etkinlikten görüntü Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Yılmaz ile röportaj Yetiştirme yurdunda geleneksel pilav günüTekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen Tekirdağ Yetiştirme Yurdu Geleneksel Pilav Günü'nde eski öğrenciler bir araya geldi.

07.10.2018 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Etkinlikten görüntü

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Yılmaz ile röportaj

Yetiştirme yurdunda geleneksel pilav günü

Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen Tekirdağ Yetiştirme Yurdu Geleneksel Pilav Günü'nde eski öğrenciler bir araya geldi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu etkinlikle 1952'den bugüne Tekirdağ Erkek Yetiştirme Yurdu'ndan mezun olan öğrencilerin bir araya geldiğini söyledi.

Yedincisini düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini aktaran Yılmaz, "Tekirdağ Yetiştirme Yurdu 1952 yılından beri burada faaliyetlerini ve hizmetlerini sürdürüyor. O dönem devlet korumasında olan çocuklar şu anda ağabeylerimiz ve büyüklerimiz olarak karşımızdalar. Burada kalan çocuklarımıza da tecrübelerini aktarıyorlar. Hepsi farklı yerlere, güzel yerlere gelmişler. Hem güzel enerji aktarıyorlar hem de duygularını ve anılarını tazeliyorlar." diye konuştu.

Etkinliğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar ve davetliler katıldı.

Yetiştirme Yurdunda Geleneksel Pilav Günü - Tekirdağ
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yetiştirme Yurdunda Geleneksel Pilav Günü - Tekirdağ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement