"Yetmişler" ve "Kapalıçarşı Cinayeti" 20 Eylül'de Raflarda - Son Dakika
Güncel

"Yetmişler" ve "Kapalıçarşı Cinayeti" 20 Eylül'de Raflarda

"Yetmişler" ve "Kapalıçarşı Cinayeti" 20 Eylül\'de Raflarda

Esen Kitap Etiketiyle Hulusi Tunca'dan "Yetmişler" ve Esra Türkekul'dan "Kapalıçarşı Cinayeti" 20 Eylül'de raflarda.

19.09.2013 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESEN KİTAP ETİKETİYLE HULUSİ TUNCA'DAN "YETMİŞLER" VE ESRA TÜRKEKUL'DAN "KAPALIÇARŞI CİNAYETİ" 20 EYLÜL'DE RAFLARDA

YETMİŞLER – HULUSİ TUNCA

Efsanevi HEY Dergisi'ne 25 yıl süreyle aralıksız olarak sırasıyla; çevirmen, muhabir, istihbarat şefi, yazı işleri müdürü ve genel yayın yönetmeni olarak hizmet eden ve bu yıl gazetecilikte 41. yılını dolduran Hulusi Tunca'nın; "HULUSİ TUNCA İLE YETMİŞLER" adlı kitabı 20 Eylül Cuma günü, Esen Kitap etiketiyle raflarda! Tunca'nın 70'li yıllarda Aşık Mahzuni Şerif, Barış Manço, Zeki Müren, Ajda Pekkan, Cem Karaca, Sezan Aksu, İlhan İrem, Özdemir Erdoğan, Edip Akbayram, Erkin Koray, Orhan Gencebay gibi bir çok önemli isimle gerçekleştirdiği ve HEY'de yayınlanan röportajlarından, o röportajların yayınlandığı haftanın Türk Pop Müziği ve Türk Müziği listelerinden, acı tatlı anılardan oluşan bu kitabın, genç müzisyenlere, genç gazetecilere ve 70'li yılların müzik anlayışına bir ışık tutacağına, o dönemin sanatçılarının da keyifli bir nostalji yaşayacaklarına inanıyor, keyifli okumalar diliyoruz..

KAPALIÇARŞI CİNAYETİ – ESRA TÜRKEKUL

Yeni boşanmış ve annesiyle yaşamaya başlamış, -istemeyerek- tur rehberliği yapan, komik, akıllı bir kadın: Berna. Sakinleştirici haplarını içip, ABD'den gelen orta yaşlı bir çiftle İstanbul turu yaparken, kendisini Kapalıçarşı'da işlenen bir cinayetin tam ortasında buluyor. Resmi belgeleri çevirmek için her gün Cinayet Büroya gelmesi isteniyor. Kendisini öyle kaptırıyor ki bu işe, sonunda cinayeti çözen de Berna oluyor.

Esen Kitap etiketiyle yayımlanan Kapalıçarşı Cinayeti, akıcı, mizahi dili ve başarılı kurgusu ile pek çok edebiyat eleştirmeninden tam not aldı! Esra Türkekul, polisiye romanlara yeni bir soluk getirecek. Kadın bir yazarın kaleminden, hem bir cinayet vakasını çözme heyecanını yaşayacak, hem de kadınlık halleriyle yüzleşeceksiniz…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yetmişler' ve 'Kapalıçarşı Cinayeti' 20 Eylül'de Raflarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement