Yetnekli Boksör Rolls-Royce'yi Kaptı - Son Dakika
Otomobil

Yetnekli Boksör Rolls-Royce'yi Kaptı

Yetnekli Boksör Rolls-Royce\'yi Kaptı

CARMEDYA.COM – Eddie Alvarez ile kıyasıya bir rekabet içinde olan Conor McGregor kazandığı boks maçının ardından kendisine özel bir hediye verildi. Mat siyah renk üzerine çalışılarak fotoğrafı işlenen Conor McGregor bu özel Rolls-Royce’nin sahibi oldu. Conor McGregor daha önce instagram hesabından paylaştığı otomobilleriyle pahalı araçlara düşkün olduğunu ön plana çıkarmıştı. Bunların arasında Lamborghini Aventador, Range Rover,...

17.11.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Eddie Alvarez ile kıyasıya bir rekabet içinde olan Conor McGregor kazandığı boks maçının ardından kendisine özel bir hediye verildi. Mat siyah renk üzerine çalışılarak fotoğrafı işlenen Conor McGregor bu özel Rolls-Royce"nin sahibi oldu. Conor McGregor daha önce instagram hesabından paylaştığı otomobilleriyle pahalı araçlara düşkün olduğunu ön plana çıkarmıştı.

Bunların arasında Lamborghini Aventador, Range Rover, Escalade, Phantom ve BMW i8 yer alıyor. Garajına Rolls–Royce Ghost modelini de ekleyen Conor McGregor, kariyerinde de level atladı. Rolls-Royce Ghost 571 PS güç ve 780 Nm tork değeri üretiyor. Modelin 0-100 hızlanması ise 4.9 saniye.

Yetnekli Boksör Rolls-Royce'yi Kaptı

Yetnekli Boksör Rolls-Royce'yi Kaptı

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Yetnekli Boksör Rolls-Royce'yi Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement