Yiğidoların Emektar Kaptanının Hedefi Büyük - Son Dakika
Spor

Yiğidoların Emektar Kaptanının Hedefi Büyük

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'da yıllarca top koşturduktan sonra Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor'da sportif direktörlük görevine getirilen eski milli futbolcu Hayrettin Yerlikaya, gelecekte Sivasspor ve milli takımlarda antrenör olmayı hedefliyor Yerlikaya: "Sivasspor'da antrenör olmak ve daha sonra milli takım antrenörü olmayı istiyorum.

03.12.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERHAT ZAFER - Spor Toto Süper Lig takımlarından sivas'da yıllarca forma giyen ve bir süre önce Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor'un sportif direktörlüğüne getirilen eski milli futbolcu Hayrettin Yerlikaya, gelecekte Sivasspor ve milli takımlarda antrenör olmayı hedefliyor.

sivas'da 15 yıla yakın top koşturduktan sonra 2012-2013 sezonu sonunda futbolu bırakan ve kısa süre önce Dört Eylül Belediyespor'da sportif direktör olarak göreve başlayan Yerlikaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yaz UEFA B Antrenör Lisansı Kursu'na katıldığını, tecrübelerini yansıtabilmek için Dört Eylül Belediyespor'dan gelen teklifi değerlendirdiğini belirtti.

Hedeflerinin üstüne koyarak devam etmek istediğini dile getiren Yerlikaya, "Görevime başladım, inşallah bir gün nasip olursa oraya (Sivasspor) tekrar dönmek istiyorum. Sivasspor'da teknik direktör veya idari menajer olarak görev almak istiyorum. İnşallah bir gün bu da bana nasip olur" ifadelerini kullandı.

sivas'un eski kaptanı Yerlikaya, tecrübelerini Dört Eylül Belediyespor'daki futbolculara aktarmak için çalışacağını belirterek, "Şampiyonluk ve küme düşmeme adına çok şeyler gördüm ve yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. İnşallah bunu takım arkadaşlarıma yansıtırım" diye konuştu.

İdolü Bülent Uygun

Bir dönem sivas formasını giyen ve daha sonra kırmızı-beyazlı ekipte genel menajerlik ve teknik direktörlük yapan Bülent Uygun'u örnek aldığını belirten Yerlikaya, şunları söyledi:

"İnşallah bu, benim için de böyle olur. Yavaş yavaş tecrübe kazandıkça bana artı katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bülent Uygun, en büyük idollerimden birisidir. İnşallah bir gün onun gibi olurum. Sivasspor'da antrenör olmak ve daha sonra milli takım antrenörü olmayı istiyorum. Hedeflerim doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğim."

"Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz"

Sivas Dört Eylül Belediyespor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmasının mutluluğunu yaşadığını dile getiren Yerlikaya, "Lig bizim için ne kadar önemliyse kupa da önemli. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz, inşallah bunu da başarırız" dedi.

Kupada perşembe günü konuk edecekleri Kardemir Karabükspor'un güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Yerlikaya, sahada en iyi şekilde mücadele edeceklerini kaydetti.

İyi ve kaliteli bir ekip olduklarını, bu kaliteyi sahaya yansıttıklarında iyi neticeler alabileceklerini dile getiren emektar futbolcu, takımdaki futbolcuların Süper Lig ekibiyle mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını aktardı.

Oyuncuların heyecanının sahaya olumlu yansıması dileğinde bulunan Yerlikaya, sözlerini "Takımda güzel bir hava var ve ligde aldığımız başarılı sonuçları kupada da devam ettirmek istiyoruz" diye tamamladı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yiğidoların Emektar Kaptanının Hedefi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement