Yiğit, "Aslan" Olmak İçin İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Yiğit, "Aslan" Olmak İçin İstanbul'da

Yiğit, "Aslan" Olmak İçin İstanbul\'da

Manisaspor'un genç oyuncusu Yiğit Gökoğlan, Galatasaray ile sözleşme yapmak üzere İstanbul'a geldi.

12.01.2012 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor'un GENÇ OYUNCUSU YİĞİT GÖKOĞLAN, GALATASARAY İLE SÖZLEŞME YAPMAK ÜZERE İstanbul'A GELDİ

"REKABETTEN ÇEKİNSEYDİM GELMEZDİM"

"HEDEFİM MİLLİ TAKIM"

Manisaspor'un genç oyuncusu Yiğit Gökoğlan, Galatasaray ile sözleşme yapmak üzere İstanbul'a geldi.

İzmir'den İstanbul'a gelen ve şu anda Florya Tesisleri'ne geçen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Atatürk Havalimanı'nda şunları söyledi:

"Kesinlikle büyük bir camiaya geldim. Çok mutluyum. Gurur duyuyorum. İstenilip de böyle bir yerlere gelmek, büyük bir camiaya gelmek gurur verici bir şey. Bundan sonra gelişimimi burada sürdürüp, en iyi şekilde takıma hizmet için geldim. Manisaspor'a yedi yılımı verdim. Umarım bu saatten sonra da galatasaray'a uzun yıllar hizmet veririm.

Bir yıldır yazılıp çiziliyordu. Alışmıştım artık. Başka kulüpler olsun yazılıyordu. . ben çalışıp kendimi hazır tutmak zorundayım. Görüşmeler hep kulüpler arasında oldu. Bende basıntan takip ediyordum. Sonuçta bu kulüpte rekabete gireceğim allahın izniyle burada gelişimimi sürdürüp iyi yerlere geleceğim.

İlk profesyonelliğe başladığımdan beri alt yapıdan itibaren milli takımda olmak istiyorduk. Her türk genci gibi benimde amacım A milli takım formasını giymek. Onun için de galatasaray çok büyük bir kulüp onunda yararını göreceğime inanıyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yiğit, 'Aslan' Olmak İçin İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement