Büşra Develi İle Aşk Yaşayan Yiğit Kirazcı Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Büşra Develi İle Aşk Yaşayan Yiğit Kirazcı Kimdir?

Büşra Develi İle Aşk Yaşayan Yiğit Kirazcı Kimdir?

Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı'nın, adı Büşra Develi ile geçen aşk iddiaları ile gündemde. İki taraftan da yalanlama gelmeyen iddialar sonrası vatandaşlar Yiğit Kirazcı'yı yakın markaja aldı. Peki, Yiğit Kirazcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynadı?

31.12.2018 10:20  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oynadığı her karakter ile kendine hayran bırakan yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı'nın oyuncu Büşra Develi ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. İddialar sonrası Büşra Develi, "Şu anda ne söylesem doğru olmaz. Zaman gösterecek. Ne olacağını yakında göreceğiz" açıklaması yapıp iddiaları doğrularken Kirazcı'dan henüz bir ses seda yok. Peki, Büşra Develi ile yeni bir aşka yelken açan Yiğit Kirazcı kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir, hangi dizilerde oynadı?

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

17 Ağustos 1983'de İstanbul'da dünyaya gelen Yiğit Kirazcı, 2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun oldu. 17 yaşında babası felç olan Kirazcı, ailenin tek çocuğudur.

Büşra Develi İle Aşk Yaşayan Yiğit Kirazcı Kimdir?

SEVGİLİSİNİN PEŞİNDEN ARJANTİN'E GİTTİ

Mezun olmanın ardından modellik yapmaya başlayan Yiğit Kirazcı, bu sırada Arjantinli bir modelle aşk yaşamaya başladı. Sevgilisi ile Arjantin'de yaşamaya başlayan Kirazcı, İspanyolca öğrenmeye başladı. Arjantin li sevgilisinin baba mesleği olan sığır çobanlığı da yapan yakışıklı oyuncu, kız arkadaşı ile birlikte 6 ay sonra attan düşüp elini kırdığı için Türkiye'ye döndü.

Büşra Develi İle Aşk Yaşayan Yiğit Kirazcı Kimdir?

ARJANTİNLİ SEVGİLİSİ "BURASI ÖZGÜR DEĞİL" DEDİ

Arjantinli sevgilisi Yiğit Kirazcı'ya "Burası özgür değil, beni boğuyor. Şortumla sokakta rahat gezebileceğim bir ülkede yaşamak istiyorum" diyerek kendi ülkesini geri döndü.

Büşra Develi İle Aşk Yaşayan Yiğit Kirazcı Kimdir?

"GÜLLERİN SAVAŞI" DİZİSİ İLE ÇIKIŞ YAKALADI

Ümit Çırak Modern Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk dersleri alan Kirazcı, ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında "Son Tercih" adlı dizi ile edindi. "Mavi Kelebekler", "Sudan Çıkmış Balıklar" gibi dizilerde yer alan yakışıklı oyuncu, asıl çıkış Kanal D'de yayınlanan ve kadrosunda Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç'ın yer aldığı ve iki kadının güç mücadelesini anlatan "Güllerin Savaşı" adlı yapımı ile oldu.

Büşra Develi İle Aşk Yaşayan Yiğit Kirazcı Kimdir?

"TUNA" KARAKTERİ İLE BÜYÜK BİR HAYRAN KİTLESİ OLUŞTURDU

Belli bir hayran kitlesine sahip olmasının ardından 2016 yılında Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ile başrollerinde olduğu " Seviyor Sevmiyor" dizisinde "Tuna" karakteri ile gönüllerde taht kurdu. 2018'de "Baba Neredesin Kayboldum" ve "İyi Oyun" filmleri ile beyaz perdede kendini gösterdi.

Son Dakika Magazin Büşra Develi İle Aşk Yaşayan Yiğit Kirazcı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement