Yıl Sonu Ödüllerini Kuşulu Öğrenciler Topladı - Son Dakika
Yerel

Yıl Sonu Ödüllerini Kuşulu Öğrenciler Topladı

Yıl Sonu Ödüllerini Kuşulu Öğrenciler Topladı

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Kuşu beldesindeki ilk ve ortaokul öğrencileri, ilçede ve ilde yapılan sınav ve yarışmalarda ödüllerin 35’ini aldı.

10.06.2017 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Kuşu beldesindeki ilk ve ortaokul öğrencileri, ilçede ve ilde yapılan sınav ve yarışmalarda ödüllerin 35'ini aldı. Kuşu Nurullah Bayram İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri bu öğretim yılını ödüllerle süsledi. Okul Müdürü Feridun Aktay, Öğrencilerinin eğitim ve öğretim başarılarının yanında, sınavlara ve yarışmalara hazırlık motivasyonuna Kuşu'nun yeniden belde olmasının da olumlu etkileri olduğunu ifade etti.

Kütahya Valiliği'nin 3 Nisan 2017 tarihli yazısı ile Kuşu Belde Belediye Başkanlığına Kayyum Belediye Başkanı olarak atanan Simav kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav'da yapılan ödül töreninde, Kuşulu 35 öğrencinin başarılarını ayrıca değerlendireceğini belirtti. Halim, " Kuşulu, birçok meslek sahibi vatandaşı tanıyorum, bundan sonra da Kuşu beldesinden başarılı öğrencilerin hedeflerine ulaşacağını ümit ediyorum. Bu öğretim yılı sonunda, TEOG sınavından ful çeken öğrencilerin yanı sıra birçok alanda ödül kazanan 35 öğrencimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum, öğrencilerimizin başarısı bizleri çok mutlu etti. Simav'ın eğitimdeki başarı grafiğini yükselten tüm öğretmen ve idarecilere, velilere teşekkür ediyorum" dedi. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıl Sonu Ödüllerini Kuşulu Öğrenciler Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement