Yıla Aşkıyla Girenler - Son Dakika
Güncel

Yıla Aşkıyla Girenler

Şubat ayının 14'ü hep aynıdır; çiçekçilerde güller tükendi tükenecek, çoğu mekânda yer yok!

18.02.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha eski çağlarda Valentine adlı din adamı, sevenleri gizlice evlendirerek ilk adımını atsa da 1800'lü yıllardan sonra kutlanan bir gün haline geldi, Sevgililer Günü…

Günümüz 14 Şubat'ı ise ekonominin olduğu gibi medyanın da ilgisini tümüyle çeken özel zamanlardan birisi haline gelmiş durumda. Öyle ki aşklarıyla gündeme gelen ünlü çiftler birliktelik ve ayrılık haberleriyle de yıl boyunca çok sık anılıyor.

Medyatik Aşklar

Ajans Press 2015 yılına âşık giren medyatik çiftleri raporladı. Ocak ayından bu yana aşk haberi ile en fazla konuşulan çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit olarak belirlenmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve birlikte rol aldıkları sinema filmi ile daha fazla anılan sevgililer, 14 Şubat öncesi 400 haberde yer aldılar.

Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal çifti, 2015 başından itibaren çok konuşulan çiftler arasında ikinci olarak kaydedildi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu ise 2014'ün en medyatik çifti iken; 2015'te şimdilik üçüncü sıradalar. Geçen yıl birliktelik haberleri ile ilk 5'te yer alan Caner Erkin ve Asena Erkin'e bu yıl aynı sıralarda rastlanmadı. 2014'ün çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Cem Yılmaz- Ahu Yağtu ve Ata Demirer- Özge Borak çifti de ayrılıkların ardından gündemden yavaş yavaş uzaklaşan çiftler arasında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıla Aşkıyla Girenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement