Aydın'da Yılanı Çıkartma Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Yılanı Çıkartma Seferberliği

Çine'de vatandaşlar, itfaiye ekibi ve belediye mezarlık görevlisi otomobilin içine kaçan yılanı çıkartmak için seferber oldu.

05.06.2014 16:26  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Çine ilçesi Hamitabat mahallesinde vatandaşlar, itfaiye ekibi ve belediye mezarlık görevlisi otomobilin içine kaçan yılanı çıkartmak için seferber oldu.

Ramazan Duman isimli vatandaş alışveriş yapmak için otomobilini bir apartmanın önüne park edip uzaklaşırken çevredeki vatandaşlar aracın hemen yanında yaklaşık 1 buçuk metre uzunluğundaki yılanı gördü. Vatandaşlardan biri elindeki değnek ile yılana vurmak istedi. Vatandaşın müdahelesinden ürken yılan otomobilin ön kaporta kısmından içeri kaçtı. Durumu farkeden otomobilin sahibi Ramazan Duran ve çevre sakinleri yılanı çıkartmayınca itfaiyeden yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tazyikli su ile yılanı çıkartmayı denedi ancak başarılı olamadı. Vatandaşlar ve itfaiye ekibinin çabası sonuç vermeyince devreye Çine Belediyesi Mezarlık görevlisi girdi. Mezarlık görevlisi lastik yakarak dumanıyla çıkartmayı denedi ancak bu yöntem de sonuç vermedi. Yaklaşık 2 saat süren çabalar sonuç vermeyince itfaiye ekibi ve vatandaşlar olay yerinden uzaklaştı.

"Isırır' korkusuyla otomobiline binemeyen sürücü Ramazan Duman bir süre bekledikten sonra başka bir taktik denedi. Duman, otomobilin üzerine benzin dökerek yılanın kaçmasını bekledi. Yaklaşık 1 saatlik bir bekleyişin ardından yılan dışarı çıktı. Yılanın uzaklaştığını gören sürücü müdahale ederek öldürdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da Yılanı Çıkartma Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement