Adada Dehşet! Yılbaşı Gecesi, Arkadaşının Kızıyla Zorla Birlikte Olan İşletmeci Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adada Dehşet! Yılbaşı Gecesi, Arkadaşının Kızıyla Zorla Birlikte Olan İşletmeci Tutuklandı

İstanbul'da yaşayan 24 yaşındaki genç kız, yılbaşı gecesi kaldığı Kınalıada'daki pansiyonda babasının arkadaşı M.A.'nın tecavüzüne uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.

10.01.2018 08:16  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran S.T. ifadesinde, yılbaşı gecesi restoranda yemek yedikten sonra kaldığı pansiyona gittiğini, gece odasına restoran sahibi M.A.'nın geldiğini ileri sürdü.

"BABAMIN ARKADAŞI"

Babasının arkadaşı olduğu için M.A.'yı tanıdığını anlatan S.T., kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini ve bekaretini kaybettiğini iddia etti. Büyük şok yaşadığını söyleyen genç kadın, psikolojisinin bozulduğunu da öne sürdü.

"BİRLİKTE OTURUP İÇTİK, GÖRÜNTÜLER VAR"

Adada restoran ve pansiyon işleten M.A., gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden M.A., "S.T.'yi önceden de tanıyorum. Birlikte oturup içki içtik, sohbet ettik. Görüntüler var" dedi.

Adada Dehşet! <a class='keyword-sd' href='/yilbasi/' title='Yılbaşı'>Yılbaşı</a> Gecesi, Arkadaşının Kızıyla Zorla Birlikte Olan İşletmeci Tutuklandı

"KENDİ İSTEĞİYLE BİRLİKTE OLDUK" DEDİ, CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yemek ve içkiden sonra S.T.'nin kendisini odasına çağırdığını iddia eden M.A., S.T.'nin isteğiyle ilişkiye girdiklerini savundu. Savcılıkta da ifadelerini yineleyen M.A., 'cinsel saldırı' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Habertürk

Adada Dehşet! Yılbaşı Gecesi, Arkadaşının Kızıyla Zorla Birlikte Olan İşletmeci Tutuklandı

Son Dakika 3.Sayfa Adada Dehşet! Yılbaşı Gecesi, Arkadaşının Kızıyla Zorla Birlikte Olan İşletmeci Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.


Advertisement