Yılbaşı Gecesi Işıltısı "Bowl Room"da - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Gecesi Işıltısı "Bowl Room"da

Yılbaşı Gecesi Işıltısı "Bowl Room"da

Beyoğlu' nun en büyük eğlence binası Fitaş' ın 5. katında yepyeni bir konsept olan "Bowl Room" da yeni yılın keyfini çıkartın!

12.12.2012 09:00  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul' da Beyoğlu İstiklal Caddesi, No:12' deki 1964 yılından beri varolan, Beyoğlu'nun en önemli binalarından Fitaş Binası' nın 5. Katında, Fransız Konsolosluğu'nun sırasında yer alan "Bowl Room",özel konsepti ile Beyoğlu eğlence hayatına yeni bir anlayış getirmeye devam ediyor.

İstanbul gece hayatının taze soluğu "Bowl Room", gündüzün keyfini ve samimi ortamını geceye de taşıyor. Yurtdışında benzerleri olan konseptlerini size gece formatında sunacak olan Bowl Room, yılbaşı gecesi ile gece hayatının en kışkırtıcı deneyimini yaşatmak için hazırlanıyor.

İşletmeciliğini Kamil Çakır' ın yaptığı, İstanbul'un alternatif eğlence hayatının en önemli mekanlarında biri haline gelen "Bowl Room" , 2012 yılını geride bırakıp, 2013 yılına enerjik ve eğlenceli gireceğinizin müjdesini 1500 m2 alan içerisinde, sadece yılbaşı gecesi için kurgulayacağı özel ve ses getirecek bir parti ile veriyor.

Birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan yılbaşı eğlencesine, Loreena McKennitt ve Bad Boys Blue gibi ünlülerle çalışmış dünyaca ünlü bir dj ve produktör olan V- Sag damgasını vuracak. Uzun zamandan sonra İstanbul'a gelen, "Feather", "I Totally Miss You", "Get Better" gibi hitlere imza atan V-Sag, ülkemizde dans müziğinin en başarılı ismi olarak kabul edilen ve dünya müzik otoritelerince kabul edilen müzik dergisi DJ MAG anketinde ilk 100' e giren ilk Türk, DJ Tarkan ile uzun bir aradan sonra yılbaşında İstanbul "Bowl Room" da bir araya geliyor.

Dünyanın en önemli isimleri ile çalışan, partiler, özel davetler ve festivallerden tanınan U.F.U.K., Soulpower, Özgür Bay, Emre Öğütçü ve Ferhat Saygı'nın da muhteşem performansları ile uzun soluklu bir yeni yıl eğlencesi yaşayacaksınız!

"Bowl Room", ilk yılbaşı deneyiminde on saat müzik kurgusu üzerine kurulu iki alternatif performans alanını sizin beğeninize sunuyor. Bu alanlardan biri olan Game Zone' da bowling, bilardo ve oyun makinalarının keyfine varacaksınız. Eğlenceye doyulmaz bir anlayış ile geliştirilen Glow Zone' da ise sıradışı visual Showlara eşlik edecek, black light ışıklarla hazırlanmış muhteşem ve fosforlu bir parti alanında da yeni yıla merhaba diyeceksiniz...

Bu özel gecede, sıra dışı dans gösterisi ile Cirque du Soleil - Zumanity gibi dünyaca ünlü şov' larda yer almış İlhan Karabacak ve gece hayatının tanınmış dansçılarının bir araya geleceği nefes kesici performanslar sunulacak. Yemek, içki, dans ve müzik ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan sınırsız eğlencenin adresi "Bowl Room", Fitaş Binasının girişinden itibaren size sürprizleri ile en iddialı yılbaşı partisini yaşayacağınızın sinyallerini veriyor...

"Bowl Room" değişik yemekleri, eventleri, sıcak ortamı, bir birinden lezzetli kokteylleri ile sizleri alternatif bir eğlenceye davet ediyor. Kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı Gecesi Işıltısı 'Bowl Room'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement