Yılbaşı Gecesi Soba Kurbanı Oldu, Eşi Komada - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Gecesi Soba Kurbanı Oldu, Eşi Komada

Yılbaşı Gecesi Soba Kurbanı Oldu, Eşi Komada

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 42 yaşındaki Yılmaz Aykır ölürken, koma halindeki eşi 38 yaşındaki Havva Aykır hastanede tedavi altına alındı.

01.01.2012 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde, yılbaşı gecesini çocuklarıyla birlikte geçiren Havva ile Yılmaz Aykır çifti, başka bir odadaki sobanın içerisinden aldıkları kömür közünü yatak odalarındaki sobadaki kovaya koyduktan sonra uykuya daldı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 42 yaşındaki Yılmaz Aykır ölürken, koma halindeki eşi 38 yaşındaki Havva Aykır hastanede tedavi altına alındı.

Karasu İlçesi'nde inşaatlarda çalışan Yılmaz Aykır ve eşi Havva Aykır çifti, dün gece Yalı Mahallesi'ndeki evlerinde 15 ile 17 yaşları arasında değişen 3 çocuklarıyla birlikte yemekler yiyip, televizyon seyrederek yılbaşını kutladı. Geç saatlere kadan oturan Aykır çifti, oturma odasında yanan sobanın içerisinden aldıkları kömür közünü, yatak odalarındaki sobadaki kovaya koyduktan sonra uykuya daldı. Bugün saat 13.00'e kadar çiftin odalarından çıkmaması üzerine, yakınları meraklanıp kapıyı açtı. Çiftin hareketsiz kaldığını gören yakınları hemen 112'yi aradı. Eve gelen Acil Servis ekibi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından Yılmaz Aykır'ın öldüğünü belirledi. Hayati fonksiyonlarını kaybetmediği belirlenen Havva Aykır ise koma halinde Adapazarı'ndaki Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşamını yitiren Yılmaz Aykır'ın cenazesi, Cumhuriyet savcılığının ön incelemesinden sonra kesim ölüm nedeninin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Havva Aykır'ın ise Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi.

- Sakarya/ Karasu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılbaşı Gecesi Soba Kurbanı Oldu, Eşi Komada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement