Yılbaşında Yıldızlı Sahneler - Son Dakika
Magazin

Yılbaşında Yıldızlı Sahneler

Yılbaşında Yıldızlı Sahneler

2013'ü karşılayacağımız 31 Aralık gecesini sevdiklerinizle birlikte eğlenerek geçirmek istiyorsanız alternatif çok.

22.12.2012 06:02  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EBRU GÜNDEŞ

Ebru Gündeş, Kaya Artemis Resort & Casino'da vereceği konserle yeni yıla 'merhaba' diyecek. Ünlü sanatçı muhteşem sesi ve güçlü yorumuyla konuklara müzik ziyafeti yaşatacak.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

Klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Uludağ'ın simgelerinden olan ve yenilenen Uludağ Büyük Otel'de yılbaşı gecesi sahnede olacak.

OZAN ÇOLAKOĞLU

Aranjör ve DJ Ozan Çolakoğlu, 31 Aralık Pazartesi gecesi, dört farklı mekanda performans sergileyecek! Ünlü müzisyen; Hilton Convention Hall, Ortaköy Princess Hotel, Maslak Sheraton Hotel ve Polat Renaissance Bosphorus'ta dinleyicilerini coşturacak.

COŞKUN SABAH

Unutulmaz şarkılara imza atan Coşkun Sabah, yılbaşı gecesi İstanbul Riva'daki Club Butik Otel'de. Coşkun Sabah ile başlayan gece oryantal dans şov ve DJ performansı ile devam edecek.

MUSTAFA KESER

Ünlü türkücü Mustafa Keser, 2013'ü The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'da hayranlarıyla birlikte karşılayacak. Aynı gece Atacan Yücel de sahne alacak.

#Sayfa#

GÜLBEN ERGEN

Gülben Ergen; yeni yılı Ankara'da karşılıyor! JW Marriott Ankara'da sahneye çıkacak olan ünlü sanatçıya, Taşkın Sabah orkestrası eşlik edecek.

ÜMİT BESEN

Taverna müziğinin sevilen ismi Ümit Besen; 31 Aralık'ta The Green Park Hotel Bostancı'da hayranlarıyla buluşacak.

MURAT GÖĞEBAKAN

Murat Göğebakan'ın muhteşem performansıyla konuklarına farklı ve keyifli bir yılbaşı gecesi sunmaya hazırlanan Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek yılbaşı programı ile yeni yıla eğlenerek girmek isteyenleri bekliyor.

AŞKIN NUR YENGİ

Güral Sapanca Wellness & Convention, yılbaşı programıyla eğlenceli bir gece yaşatacak. Misafirler, Türk pop müziğinin en güçlü sesleri arasında yer alan Aşkın Nur Yengi ile 2013'e girecek..

SİBEL CAN & SERDAR ORTAÇ

Kıbrıs Cratos Premium Hotel'de 31 Aralık gecesi Serdar Ortaç sahne alıyor. 29 Aralık'ta ise aynı mekanda Sibel Can muhteşem sahne performansıyla sahnede olacak...

#Sayfa#

DEMET AKALIN

Yılbaşı gecesi Demet Akalın'ın sahne alacağı Antalya'daki Mardan Palace Hotel, eşsiz bir kutlama vaat ediyor. Konuklar ayrıca Mezdeke, Ritim Fasıl ve Respublika ile eğlenecek.

HADİSE

Pop müziğin güçlü sesi Hadise, Ankara'daki Congresium'da binlerce hayranı ile harika bir geceye imza atacak. Yılın son günü yeni yıl partisi için Ankara'yı seçen Hadise'nin konserinin konsepti; 'Yılın En Büyük Partisi'.

MURAT BOZ

Murat Boz, yılbaşı gecesi İstanbul Hilton Convention Hall 1'de sahne alıyor. Hilton Otel; yılbaşına özel hazırlanacak olan dekor, stant ve loca düzeni ile konuklarına eğlenceli bir gece vaat ediyor.

BÜLENT ERSOY

Salamis Bay Conti, Bülent Ersoy konserine ev sahipliği yapıyor. Kıbrıs Magosa'daki tesiste 31 Aralık gecesi düzenlenecek olan Bülent Ersoy galası, sizin için...

EROL EVGİN

Müzikte 43 yılını geride bırakan Erol Evgin; Holiday Inn Şişli'de yılbaşı gecesi sevenlerini hem şarkılarıyla mest edecek, hem de esprileriyle kahkahaya boğacak.

#Sayfa#

EMEL SAYIN & NÜKHET DURU

Nükhet Duru ve Emel Sayın; 2013'e aynı sahnede girecek. İstanbul Gönen Hotel'deki yılbaşı gecesinin sunuculuğunu ise Erkan Yolaç üstlenecek. Sayın ve Duru'nun düeti konuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

MFÖ

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur ile eşsiz bir yılbaşı konseri için geri sayım başladı. MFÖ, İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Salonu Hall 2'de sahneye çıkacak.

YONCA LODİ

Pop müziğin sevilen ismi Yonca Lodi; Kocaeli'ndeki Wellborn Luxury Hotel'de hayranlarıyla buluşacak. Orkestrası ile birlikte sahneye çıkacak olan sanatçı sevilen şarkılarını seslendirecek.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yılbaşında Yıldızlı Sahneler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement