DSP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Yıldıray Sapan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

DSP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Yıldıray Sapan Kimdir?

DSP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Yıldıray Sapan Kimdir?

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı'nın Yıldıray Sapan olduğunu açıkladı. Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olan Yıldıray Sapan kimdir?

13.02.2019 12:31  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde DSP'nin Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı açıklandı. Yıldıray Sapan Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Yıldıray Sapan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

YILDIRAY SAPAN KİMDİR?

Yıldıray Sapan, 20 Kasım 1967'de Kars'ta doğdu. Mithatpaşa Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi'ni bitirdi. İzmir Goethe Enstitüsü'nde Almanca dil eğitimi aldı. Turistik tesis işletmeciliği yapan Sapan, 2009-2011 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde EKDAĞ A.Ş.'de Genel Müdürlük görevinde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal ve Sportif Faaliyetler Koordinatörü olarak çalışan Sapan, Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeliği ve Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu üyeliği yaptı. 2003-2008 yılları arasında ise CHP İl Yönetim Kurulu üyeliği, CHP Antalya Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

İyi derecede Almanca bilen Sapan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

## 11715688 ##

Son Dakika Güncel DSP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Yıldıray Sapan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement