Yıldırım, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Yıldırım, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, bugünkü ziyaretlerini şehit yakınları ve gazilere ayırdı.

07.02.2019 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, bugünkü ziyaretlerini şehit yakınları ve gazilere ayırdı. Yıldırım, 15 Temmuz'da köprüde şehit olan Mahmut Coşkunsu'nun ailesini ziyaret etti.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, bugün 15 Temmuz şehidinin ailesini ve Kıbrıs gazisini ziyaret etti. Yıldırım, önce 15 Temmuz tarihinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit olan Mahmut Coşkunsu'nun Çakmak Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. Yıldırım, şehidin babası Dursun Cokunsu ve annesi Seher Coskunsu ile bir süre sohbet etti. Yıldırım, şehidin 3 yaşındaki oğlu Ali Rıza Coşkunsu'ya da hediye verdi.

Yıldırım daha sonra yine aynı mahallede bulunan Kıbrıs gazisi Hasan Karataş'ı evinde ziyaret etti. Yıldırım, burada da bir süre kalarak Kıbrıs gazisi ve ailesi ile bir süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yıldırım, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı
    17:37 CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Pazar günü tüm CHP milletvekillerinin kendi seçim bölgelerinde bulunması talimatını verdi. CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen yazıda, milletvekillerine seçim günü çalışmalarını seçim bölgesinde tamamlamaları gerektiği belirtildi.

  • Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi
    17:36 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi

    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, REFAHYOL Hükümeti döneminde yapılan işlemleri gündeme getirerek, bugünkü hataların örtülmeye çalışıldığını söyledi. Kaya, iktidarın İsrail ile ticaret konusundaki tutumunu eleştirerek, REFAHYOL Hükümeti dönemindeki İsrail ilişkilerini hatırlattı ve bugünkü yanlışlarına dikkat çekti.

  • Bakan Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
    17:35 Bakan Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu ve AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret etti. Programın sonunda vatandaşlara fidan dağıtan Bakan Özhaseki, Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kıldıktan sonra Tavşanlı ilçesine doğru yola çıktı.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi
    17:34 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Mitinge AK Parti ve MHP ilçe başkanları, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. Büyükkılıç, hizmet ve yatırım dolu 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, vatandaşların hizmetkarı olmak için mücadele ettiklerini vurguladı. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Cumhur İttifakı'nın başarısına dikkat çekti.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da Sanayi Siteleriyle Buluştu
    17:32 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da Sanayi Siteleriyle Buluştu

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da bulunan sanayi sitelerinin yönetim kurulları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Tugay, sanayi sitelerinin şartlarının iyileştirilmesi ve kentin sağlıklı şekilde planlanması gerektiğini vurguladı.

  • Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor
    17:31 Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor

    Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu ve Eskişehir Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ali Sefa Şen, yerel seçimler sonrası kemer sıkma politikalarında artış yaşanmasını beklediklerini söyledi. Şen, enflasyonun tek haneli rakamlara düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, seçimlerden sonra fiyat artışları olacağını tahmin ettiklerini belirtti.

  • CHP Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Mahallesi'nde Coşkuyla Karşılandı
    17:29 CHP Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Mahallesi'nde Coşkuyla Karşılandı

    CHP Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan bir etkinlikte hemşehrileriyle buluştu. Akın, konuşmasında halka hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak, seçim sürecinde yaşanan olaylara değindi ve şeffaflık ilkesine vurgu yaptı. Ayrıca, tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti ve sandığa sahip çıkmalarını istedi.

  • Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Emek Mahallesi'nde 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi
    17:29 Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Emek Mahallesi'nde 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi

    Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Emek Mahallesi'nde 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi. Alp, yaptığı konuşmada mahalleye yapılacak yatırımlardan bahsetti ve destek istedi.


Advertisement