Yıldırım, tarihi yayın sonrası Erdoğan'la yaptığı konuşmayı anlatı: Arayıp 'Hayırlısı olsun' dedi - Son Dakika
Güncel

Yıldırım, tarihi yayın sonrası Erdoğan'la yaptığı konuşmayı anlatı: Arayıp 'Hayırlısı olsun' dedi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, gazetecilerin "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yayından sonra konuştunuz mu?" sorusuna, "Telefonla konuştuk. 'Hayırlı olsun.' dedi, tebrik etti." şeklinde cevap verdi.

17.06.2019 15:35  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortak yayınla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, "Yayından sonra Erdoğan ile konuştunuz mu?" sorusuna, "Yayınla ilgili bir konuşmamız olmadı. Böyle bir ihtiyaç da yoktu. Sonrasında da telefonla konuştuk. Hayırlı olsun dedi, tebrik etti fazla bir yorum yapmadı." şeklinde yanıt verdi.

Yıldırım konuşmasında şunları söyledi;

"YAYIN ÜZERİNE YORUM YAPMAM DOĞRU DEĞİL"

Eldeki imkanlarla yayının formatını bozmadan adaylar olarak düşüncelerimizi paylaşmaya çalıştık. Yayının ne getirdiği ne götürdüğü İstanbulluların taktiridir. Yayın üzerine yorum yapmam doğru değildir.

"ERDOĞAN, 'HAYIRLI OLSUN' DEDİ, TEBRİK ETTİ"

Yayın öncesi bir nikahta sayın cumhurbaşkanımızla bir araya geldik. Yayınla ilgili bir konuşmamız olmadı. Böyle bir ihtiyaç da yoktu. Sonrasında da telefonla konuştuk. Hayırlı olsun dedi, tebrik etti fazla bir yorum yapmadı.

"SAYIŞTAY BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZİ DOĞRULUYOR"

Ben İstiyorum ki İstanbullu sandığa gitmek suretiyle bu demokratik hakkını kullansın. Biz diyoruz ki bugüne kadar ülkede nasıl işlere imza attıysak, bundan sonra İstanbul için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Sayıştay bizim söylediklerimizi doğruluyor, demek ki Ekrem bey yanlış biliyor.

Yıldırım, tarihi yayın sonrası Erdoğan\'la yaptığı konuşmayı anlatı: Arayıp \'Hayırlısı olsun\' dedi

Son Dakika Güncel Yıldırım, tarihi yayın sonrası Erdoğan'la yaptığı konuşmayı anlatı: Arayıp 'Hayırlısı olsun' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı İlan Edildi
    12:26 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı İlan Edildi

    Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, 8 Mart 2024 tarihinde 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programını duyurdu. Programa başvurular, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi üzerinden ikişer aylık dönemler halinde alınacak. Kadın ve gençlerin istihdam ve girişimcilik odaklı mesleki gelişimini desteklemeyi amaçlayan program, yeni istihdam taahhüdü sunan işletmeler ve kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlardan başvuruları kabul edecek. Başvuru rehberinde ayrıntılı bilgiler yer alırken, program hakkında bilgilendirme ve eğitim toplantısı düzenleneceği duyuruldu.

  • Kırşehir'de Sürat Motorları Şovu
    12:25 Kırşehir'de Sürat Motorları Şovu

    Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan Savcılı Plajı'nda sürat teknelerinin şovu havadan görüntülendi. Piknik tutkunları, fotoğrafçılar ve doğaseverlerin uğrak noktası olan plajda gün batımı eşliğinde sürat teknelerinin hız ve yetenekleriyle sergilediği manevralar havadan kaydedildi. Savcılı Plajı, doğa ve macera tutkunlarını buluşturarak bölgeye farklı bir renk katmayı hedefliyor.

  • Türkiye'de Millet Bahçeleri Vatandaşları Ağırlamaya Hazır
    12:24 Türkiye'de Millet Bahçeleri Vatandaşları Ağırlamaya Hazır

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, 81 ilde hayata geçirilen millet bahçeleri, yaz mevsiminde vatandaşları ağırlamak için hazırlandı.


Advertisement