Yıldırım'dan Espriler! - Son Dakika
Spor

Yıldırım'dan Espriler!

Yıldırım\'dan Espriler!

Yargıtay tarafından cezası onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, aleyhine işlemeye başlayan sürece rağmen iyimserliğini koruyor.

06.02.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Eşref Aydın'ın cenazesinde kongre üyeleriyle sohbet ederken, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

3 sezon sonra gidiyor

Kongre üyeleri, "Başkan nedir son durum? Gidişat lehimize mi aleyhimize mi?" diye sordu. Aziz Yıldırım da, "Ne lehimize olacak. Tebligat bekliyorum. Bugün yarın açıklarlar. 2 gün mü olur, 2 hafta mı bilmiyorum. Yakında gelir. Girer yatarız. Sıcak yer bakıyorum. Mehmet Ağar'ın yattığı yer sıcakmış" cevabını verdi. Başkan Aziz Yıldırım, her şeye rağmen espri yapmaktan da geri kalmadı.

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, 3 Temmuz sürecinde tutuklanıp, 5 Mayıs 2012'ye kadar Metris'te yatan Fenerbahçe Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ile de şakalaştı. Yıldırım, Tamer Yelkovan'a "Sen de gel, muhabbet ederiz. TV izleriz bol bol. Kakara kikiri yaparız, vakit geçiririz, güzel şeyler yaparız. Muhabet olsun" diye takıldı.

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, Başkan Yıldırım'ın hapis cezasını onarken, 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Tamer Yelkovan ile ilgili verdiği kararı ise bozmuştu.

Şener Türkmenoğlu

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Yıldırım'dan Espriler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement