Yıldırım ve İmamoğlu ortak yayına nasıl hazırlandı? - Son Dakika
Politika

Yıldırım ve İmamoğlu ortak yayına nasıl hazırlandı?

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım bu akşam Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde kozlarını paylaşacak. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen programa iki aday da evlerinde hazırlandı.

16.06.2019 18:23  Güncelleme: 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gazeteci İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde düzenlenecek tartışma programında bir araya gelecek.

Program öncesi Binali Yıldırım, hafta sonu Tuzla'da bulunan konutunda vakit geçirdi.

Yıldırım'ın ekibi ile programa hazırlık yaptığı öğrenildi. Yıldırım ayrıca babalar günü dolayısıyla pazar günün konutunda ailesi ile bir araya geldi.

Buna karşılık Ekrem İmamoğlu ise cumartesi geç saatlere kadar seçim çalışmalarına devam etti. İmamoğlu bugün ise Beylikdüzü'nde bulunan konutunda ailesi ile dinlenerek geçirdi.

Yıldırım ve İmamoğlu ortak yayına nasıl hazırlandı?
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Yıldırım ve İmamoğlu ortak yayına nasıl hazırlandı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliği tarafından Uluslararası Sıfır Atık Günü programı düzenlendi
    18:52 Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliği tarafından Uluslararası Sıfır Atık Günü programı düzenlendi

    Avusturya'daki BM Viyana Ofisi'nde Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliği tarafından Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla program düzenlendi. Programda, sıfır atık konusunun farklı boyutları ele alındı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın video mesajı paylaşıldı. Ayrıca Türkiye'deki sıfır atık projesi hakkında bir sunum yapıldı ve diğer ülkelerin temsilcileri de etkinliğe katıldı.

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement