Yıldırımlı Çocuklar Kültür Sanatla Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Yıldırımlı Çocuklar Kültür Sanatla Büyüyor

Yıldırım Belediyesi, ücretsiz olarak sunduğu kültür sanat faaliyetlerinde son 1 ay içerisinde 16 bin 430 çocuğu konuk etti.

09.12.2017 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların yoğun ilgisini çektiği aktivitelerde arkadaşlık, dostluk ve dayanışma kavramlarının pekiştirildi.

Yıldırım Belediyesi, çocukların okul eğitiminin yanında kültürel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkılar sağlamaya devam ediyor. Ücretsiz tiyatro oyunları, Şehir Pasaportu projesi, atölyeler ve diğer etkinliklerle çocuklara eğlenceli ve renkli bir dünyanın kapıları açılıyor. Yıldırım Belediyesi 2017 Kasım ayında, Barış Manço Kültür Merkezi ve Adile Naşit Tiyatrosu'nun yanı sıra okullarda yürüttüğü Alo Tiyatro projesi, Masalcı Dede, atölyeler ve Şehir Pasaportu ile toplamda 16 bin 430 çocuğa ulaştı. Kasım ayı içerisinde; Ali Veli Maria, Kurnaz Tilki, Macera Yolu, Karagöz İki Dünya Arasında, Bir Kaplumbağa Hikayesi, Keloğlan ile Pamuk Prenses oyunlarının yanı sıra Alo Tiyatro, Masalcı Dede ve Şehir Pasaportu projeleri çocuklarla buluştu. Öğrencilerin sinemaya götürüldüğü aktivitelerle birlikte kukla atölyesi de çocukların yoğun ilgisini çekti. Etkinliklere katılan çocuklar, eğitim hayatının yanı sıra kültür ve sanat alanında gösterdiği destekten dolayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırımlı Çocuklar Kültür Sanatla Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement