Yıldız: 80 Öğrenci Rusya'da Nükleer Enerji Eğitimi Görecek (2) - Son Dakika
Güncel

Yıldız: 80 Öğrenci Rusya'da Nükleer Enerji Eğitimi Görecek (2)

Yıldız: 80 Öğrenci Rusya\'da Nükleer Enerji Eğitimi Görecek (2)

Ülkenin SORUNLARINA KAYITSIZ KALMADIK Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Söke İlçe Başkanlığı'na yaptığı ziyaretin ardından AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve milletvekili adayı Metin Yavuz ile birlikte Söke Çarşı esnafını ziyaret etti.

22.05.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkenin SORUNLARINA KAYITSIZ KALMADIK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Söke İlçe Başkanlığı'na yaptığı ziyaretin ardından AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve milletvekili adayı Metin Yavuz ile birlikte Söke Çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafla görüşmesi uzun süren Bakan Yıldız, gecikmeli olarak Söke Ticaret Odası'na geldi. Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Emre Furat, Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, Meclis Başkanı Behlül Er ve bir grup partili tarafından karşılanan Bakan Taner Yıldız'a, Söke'nin enerji ile ilgili sorunlarını içeren dosya sunuldu. Yıldız, "Çıktığımız yurt gezilerinde Bakanlığımızın ekibi ile dolaşıp, yerinde tespit ettiğimiz sorunların Ankara'ya taşımadan çözümünü arıyoruz. Bu konuda çok olumlu sonuçlar aldık. Bugün Söke'nin de ilettiği sorunları hemen inceleyeceğiz. Türkiye'de hiçbir probleme kayıtsız kalmadık. Son günlerde gerçekleştirilmesi hayal olan bazı siyasi vaadleri de duyuyoruz" dedi.

Bakan Yıldız'a Söke'nin yöresel ürünlerini içeren paket hediye edildi. Söke Ticaret Odası'ndaki ziyaretini kısa sürede tamamlayan Bakan Yıldız, Cuma Namazı'nın ardından ilçeden ayrıldı. - Yıldız

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldız: 80 Öğrenci Rusya'da Nükleer Enerji Eğitimi Görecek (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement