Yıldız Holding, "Uluslararası İş Ödülleri" Yarışmasında Beş Ödül Topladı - Son Dakika
Ekonomi

Yıldız Holding, "Uluslararası İş Ödülleri" Yarışmasında Beş Ödül Topladı

Yıldız Holding, bu yıl onuncusu düzenlenen Uluslararası İş Ödülleri'nde (International Business Awards) 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 5 ödülle döndü.

16.08.2013 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız Holding, bu yıl onuncusu düzenlenen Uluslararası İş Ödülleri'nde (International Business Awards) 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 5 ödülle döndü. Bu yıl 50 farklı ülkeden 3.300 projenin başvurduğu Uluslararası İş Ödülleri'nde "Ülker Çocuk Sinema Şenliği", "Metro Enerji Testi 2 - Metrosiklet" ve "Çokokrem ile Doğu'dan Batı'ya Türkiye'nin Kahvaltısı" projeleri ödüle layık görüldü.

İSTANBUL yarışmasında 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam beş ödül aldığı açıklandı. Holdingin çocuklara yönelik düzenlediği "Ülker Çocuk Sinema Şenliği", Ülker Metro'nun "Metrosiklet" projesi ve "Çokokrem ile Doğu'dan Batı'ya Türkiye'nin Kahvaltısı" projeleri, dünya çapında 300 yöneticinin yaptığı değerlendirme sonucu altın, gümüş ve bronz ödüllere layık görüldü. Stevie's tarafından düzenlenen "Uluslararası İş Ödülleri", dünyanın en kapsamlı iş ödülü programı olma özelliği ile biliniyor. Uluslararası İş Ödülleri, dünya genelinde başarılı projelere imza atan kişi ve markaların işlerinin ödüllendirilmesi amacıyla 2002 yılından bu yana düzenleniyor. Ödüller, çeşitli ülkelerden 300 yöneticinin yaptığı değerlendirme sonucu belirleniyor. Yıldız Holding'den verilen bilgiye göre, bu yıl 50 farklı ülkeden 3bin 300 projenin başvurduğu Uluslararası İş Ödülleri'nde "Ülker Çocuk Sinema Şenliği", "Metro Enerji Testi 2 - Metrosiklet" ve "Çokokrem ile Doğu'dan Batı'ya Türkiye'nin Kahvaltısı" projeleri ödüle layık görüldü.

-ÜLKER ÇOCUK SİNEMA ŞENLİĞİ-

6 yılda Türkiye çapında toplam 912 bin kişiye ulaşan Ülker Çocuk Sinema Şenliği, iki farklı kategoride ödüllendirildi. Proje, "İletişim ve Halkla İlişkiler - Etkinlik" kategorisinde "Altın Stevie", "İtibar/Marka Yönetimi" kategorisinde de "Gümüş Stevie" kazandı.2012 yılında dünyada bir ilke imza atarak hayata geçirilen, Ülker Metro'dan elde edilen enerji ile çalışan Metrosiklet Projesi ise, "İletişim ve Halkla İlişkiler - Tüketici Ürünleri Pazarlama" kategorisinde "Altın Stevie","Yılın Marka Deneyimi" kategorisinde ise "Gümüş Stevie" kazandı. Ülker Çokokrem'in Erzurum, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Antalya, İstanbul ve İzmir'de düzenlediği ve 2 bini aşkın misafirin aynı anda kahvaltı ettiği Çokokrem ile Doğu'dan Batı'ya Türkiye'nin Kahvaltısı projesi de "En İyi Marka Deneyimi Etkinliği" kategorisinde "Bronz Stevie" kazandı.(ANKA)

NÇ/HF - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Yıldız Holding, 'Uluslararası İş Ödülleri' Yarışmasında Beş Ödül Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: İşsizlik oranı 2023 yılında düştü
    17:05 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: İşsizlik oranı 2023 yılında düştü

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Nevşehir'deki bir toplantıda yaptığı konuşmada, 2023 yılında işsizlik oranının 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine gerilediğini ve toplam işsizlik oranının son 10 yılın en düşük seviyesine indiğini açıkladı. Ayrıca, Türkiye ekonomisinin 2023 yılında yüzde 4,5 büyüme gösterdiğini ve dolar bazında milli gelirin 1 trilyon doları aştığını belirtti.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerine Öğrenim Yardımı Yatırdı
    16:58 Mersin Büyükşehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerine Öğrenim Yardımı Yatırdı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik öğrenim yardımının 4'üncü ödemesi ile Halk Kart'ın mart ayı tutarlarını hesaplara yatırdı. Toplamda 23 milyon 352 bin 600 TL öğrenim yardımı ödemesi yapıldı.

  • Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu
    16:50 Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu

    Tepebaşı Belediyesi'nin 'Her Ev Bir Mandıra' sloganı ile başlattığı 'Sütten Peynire Dönüşüm' adlı söyleşi yoğun katılım ile gerçekleştirilirken, projenin hayata geçirilmesi için kurul oluşturuldu.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi
    16:44 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan bir süt çiftliğine 'Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası'nı teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Tepebaşı ilçesinde ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası alan işletme oldu. Çiftlikte ayrıca hastalık taramaları ve süt kalite kontrolü yapılmaktadır. 2024 yılı için destekleme miktarının artırılması beklenmektedir.

  • Bursa'da Endüstriyel Tasarım ve Yaratıcı Etki Paneli Gerçekleştirildi
    16:23 Bursa'da Endüstriyel Tasarım ve Yaratıcı Etki Paneli Gerçekleştirildi

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi tarafından düzenlenen 'Turuncu Konuşalım' etkinliği kapsamında Bursa'da 'Endüstriyel Tasarım ve Yaratıcı Etki' başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Panelde, Bursa'nın tasarım vizyonu ve liderliği desteklenirken, yaratıcı fikirlerin gelişeceği ortamların önemi vurgulandı. Ayrıca, endüstriyel tasarımın sektörel sorunları, destekler ve yol haritası da ele alındı.

  • Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı
    16:23 Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı

    Ardahan'ın Posof ilçesinde yıllardır özlemi çekilen doğal gaz çalışmaları sona erdi. İlk gazın açılışı yapıldı ve törene yüzlerce kişi katıldı. Posof'a bağlanan doğal gazın açılışı meşalelerle gösterildi.

  • Mardin İçmesuyu Projesi'nde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor
    16:05 Mardin İçmesuyu Projesi'nde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

    Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MARSU) tarafından yürütülen "Mardin İçmesuyu Projesi" çalışması sürüyor. Kasımiye-1 ve Kasımiye-2 su depo çalışmalarında incelemelerde bulunan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Tuncay Akkoyun, projenin fiziki gerçekleşmesinin yüzde 30'u geçtiğini belirtti. Projenin tamamlanmasıyla Mardin'in günlük insani kullanım su ihtiyacı karşılanacak.


Advertisement