Yıldızın Kendine Güveneni Beyaz Giyer - Son Dakika
Magazin

Yıldızın Kendine Güveneni Beyaz Giyer

Yıldızın Kendine Güveneni Beyaz Giyer

Kim Demiş Beyaz Sadece Yaz Aylarında ve Yanık Tenle Güzel Olur Diye! Hollywood'un Ünlü İsimleri,...

09.11.2013 06:02  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARIA MENOUNOS

Hollywood'un en sevilen isimlerinden biri olan Maria Menounos da kışın beyaz giymenin gücüne inanan yıldızlardan... Menounos; geçtiğimiz hafta bir davete, beyaz bir Marchesa tuvaletle katılarak ilgi odağı olmayı başardı.

KIM KARDASHIAN

Sosyetik güzel, Kanye West ile nişanlanmasından sonra çıktığı ilk televizyon programına beyaz bir Dolce & Gabbana elbiseyle katıldı. Kardashian'ın astarsız dantel elbisesi, geçtiğimiz haftaya damga vurdu.

JAMIE CHUNG

Oyuncu Jamie Chung da soğuk kış günlerinde beyazın gücünü kullanan isimlerden. Chung'ın beyaz straplez bluzu ve pantolonu, göz alıcı görünüyor.

NICOLE RICHIE

Tasarım dünyasında kendisini ispatlayan Nicole Richie, beyaz ceket-bluz-pantolon takımıyla çok hoş görünüyor.

NATALIE PORTMAN

Ünlü oyuncu Natalie Portman, Dior marka gösterişli tuvaletiyle katıldığı davetin en şık ismi olmayı başardı.

***

İSTANBUL İLE TAM BİR UYUM YAKALADIK

Geçtiğimiz yıl Nişantaşı'ndaki tarihi Maçka Palas binasında açtığı ilk butikle Türkiye piyasasına adım atan Porsche Design, Türkiye'yi çok sevdi. Porsche Design grubunun geçtiğimiz günlerde konuştuğumuz CEO'su Dr. Juergen Gessler; Avrupa'nın dördüncü, Ortadoğu'nun ise en büyük Porsche Design mağazasını Türkiye'de açmış olmaktan çok memnun. Önümüzdeki yıllar içerisinde Türkiye'deki mağaza sayısını artırmayı hedefleyen Gessler, Türkiye'deki çalışmalarını ve markanın moda dünyasındaki yerini anlattı:

İşlenmiş lüks bizim işimiz

Porsche Design; zamansız, elit ve kullanışlı tasarımlar yapıyor. Herhangi bir trendi takip etmek yerine kendi kurallarımızı koyuyoruz.

Bizim ortaya koyduğumuz tarzla İstanbullular'ın tarzı bence birbirine mükemmel bir şekilde uydu. Mağazamızın böyle bir uyum içinde ilerlemesi beni çok mutlu ediyor.

Porsche Design'ın Türkiye'deki temsilciliğini Doğuş Perakende Grubu yapıyor. İlk mağazamızı Maçka'da açtık ancak gelecekte Türkiye'de birçok yeni mağaza açmayı hedefliyoruz.

Mağazadaki tüm ürünleri beğeniyorum ancak kısa süre önce piyasaya çıkardığımız TwinBag'in benim için yeri ayrı.

Marka olarak piyasaya sürdüğümüz tüm ürünlerde tasarım ve fonksiyonellik bizim için çok önemli. Bizce biri yoksa diğeri de yoktur. Tüm ürünlerimizde ve modaya genel olarak yaklaşımımızda da bu bakış açısı önemli bir yere sahip.

Lüks tasarım alanında ilk tasarımımız The Chronograph 1... Tamamen siyah bir saatti. Bu saati piyasaya sürdüğümüzde; altın ya da metal dışında bir saat olabileceği düşünülemiyordu. Ciddi bir devrimdi. Bizim şirketimiz için ortaya koymak istediğimiz şey de, hep modayla ilgili devrimler yaratmak.

Biz marka olarak farklı bir lüks tanımını ortaya koyuyoruz. Biz buna 'işlenmiş lüks' diyoruz. Yani en kaliteli malzemeyi, muhteşem tasarımlarla ve kullanılabilir ürünler ortaya koymak için bir araya getiriyoruz.

Kadın ya da erkek tüm müşterilerimiz; kaliteli ve zamansız parçalar isteyen kişiler...

Müşterilerimizin taleplerine göre tasarımlar yapmayı seviyoruz... Tabii ki onların ihtiyaçları bizim yönümüzü belirtiyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yıldızın Kendine Güveneni Beyaz Giyer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement