Yıldızlardan Tam Destek - Son Dakika
Spor

Yıldızlardan Tam Destek

Barcelonalı Dani Alves'e Villareal maçında yapılan ırkçı saldırıyı protesto etmek için sosyal medyada başlatılan ırkçılık karşıtı kampanyaya İtalya Başbakanı Matteo Renzi ve eski Fenerbahçeli Alex'te katıldı.

30.04.2014 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alves'e ırkçı saldırı!

İtalya Milli Futbol Takımının teknik direktörü Cesare Prandelli'yi Başbakanlık sarayında kabul eden İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Barcelonalı Dani Alves'e Villareal maçında yapılan hakarete tepki göstererek  muzu soyup yerken yaptığı açıklamada ırkçılığa son verilmesi gerektiğini savunarak "Bunu yenmek için her türlü yolu denemeliyiz" dedi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza'da instagram hesabından "Irkçılığa hayır" notuyla bir fotoğraf paylaştı ve vatandaşı Dani Alves'e destek verdi.

İşte Dani Alves'e destek veren yıldızlar

Destek çığ gibi büyüyor

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Dani Alves'e yapılan ırkçı saldırıya futbol dünyasında destek çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Neymar'ın başlattığı akımı takip eden futbolculara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Milan'ın hırçın golcüsü Mario Balotelli muz yerken çektirdiği fotoğrafla "ırkçılığa hayır" derken, Chelsea'nin yıldızları Oscar, David Luiz ve Willian da çektirdikleri pozla vatandaşları Alves'e destek verdi.

Ömür boyu men cezası geldi

Villarreal ise Barcelonalı futbolcu Dani Alves'e muz atan taraftarlarının kimliğinin tespit edildiğini belirterek, kulüp üyeliği iptal edildiğini ve taraftarın El Madrigal Stadı'na girişinin ömür boyu yasaklandığını açıkladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Yıldızlardan Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement