Yıldızlarla Selfie Çekin, Su Altı Canlılarını İzleyin! - Son Dakika
Güncel

Yıldızlarla Selfie Çekin, Su Altı Canlılarını İzleyin!

Yıldızlarla Selfie Çekin, Su Altı Canlılarını İzleyin!

İstanbul'da ailece eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan ve Avrupa'nın bir numaralı etkinlik alanı işletmecisi olan Merlin Entertainments bu yaz sizleri eğlenceye davet ediyor.

02.07.2018 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldızlarla selfie çekip interaktif bir deneyim yaşayabileceğiniz Madame Tussauds İstanbul, su altının gizemli dünyasına tanık olabileceğiniz SEA LIFE İstanbul ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayacağınız LEGOLAND® Discovery Centre, bu yaz ailece eğlenceli vakit geçirmek için en iyi seçenekler arasında yer alıyor. Eğlenceye giden yolda üç merkezi aynı anda görme imkanı sunan "Ortak Bilet" ile eğlencenin dozunu artırabilir, Biletix üzerinden online olarak alacağınız biletlerle avantajlı fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

YILDIZLARLA SELFİE ÇEKİN, SU ALTI CANLILARINI İZLEYİN

İstiklal Caddesi üzerindeki merkezinde Madame Tussauds İstanbul, ziyaretçilerine dünyanın ve Türkiye'nin en sevilen yıldızlarıyla yan yana olmanın keyfini yaşatıyor. Her bir yıldızın karakterine uygun konseptlerde sergilendiği merkezde ziyaretçiler; Michael Jackson'ın kostümünü giyerek kendilerini sahnede hissedebiliyor, Steve Jobs'ın ya da Einstein'in sorularını dijital ekranda yanıtlayabiliyor, kupa heyecanının yaşanacağı yaz sezonunda Messi'ye çalım atabiliyor. Bu interaktif eğlence deneyimini sunan Madame Tussauds İstanbul, birçok tarihi lideri, sanat, spor ve eğlence dünyasının yıldızlarını bir arada görme imkanı sunuyor.

YARATICILIK VE EĞLENCENİN ADRESİ LEGOLAND® DİSCOVERY CENTRE

Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'nin içerisinde yer alan eğlence merkezi LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ebeveynlerin favori mekanları arasında yer alıyor. 2 milyon LEGO® parçası ile hayallerinize sınır koymadan vakit geçirebileceğiniz LEGOLAND® Discovery Centre'daki aktivite alanlarında yaratıcılığınızı ortaya çıkaracaksınız. Eğlence merkezinin içerisinde; Star Wars™ temalı Black Box eğlence alanı, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve Aya Sofya, Boğaziçi Köprüsü, Galata Kulesi gibi yerel eserlerle birlikte Mısır Piramitleri, Big Ben, Eyfel Kulesi gibi tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor.

DENİZ ALTININ RENKLİ DÜNYASIN SEA LIFE İSTANBUL İLE KEŞFEDİN

Avrupa'nın en uzun okyanus tüneline sahip, 8 bin m²'lik alanda 15 binden fazla deniz canlıya ev sahipliği yapan SEA LIFE İstanbul, ziyaretçilerine İstanbul'un orta yerinde okyanusu keşfetme fırsatı sunuyor. Türkiye'nin ilk özel Deniz Kaplumbağası Rehabilitasyon Merkezi, çocukların kendi balıklarını boyayıp ekranda yüzdürebilmelerini sağlayan Dijital Akvaryum, doğum günleri ve farklı etkinlikler için Doğum Günü Odası başta olmak üzere her alanında farklı eğlence imkanı sunan SEA LIFE İstanbul Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldızlarla Selfie Çekin, Su Altı Canlılarını İzleyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement