Yılın En İddialı Komedi Filmi Geliyor - Son Dakika
Güncel

Yılın En İddialı Komedi Filmi Geliyor

Yılın En İddialı Komedi Filmi Geliyor

Türkiye yeni bir komedi ikilisine kavuşuyor. 'Yav He He' filmi Sabri ile Medeni'nin kahkaha dolu hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

20.01.2015 10:00  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en genç yönetmeni sıfatını taşıyan 23 yaşındaki Volkan Özgümüş'ün yönetmenliğini yaptığı başrollerini Sabahattin Yakut ve Yücel Gökçek'in paylaştığı 'YAV HE HE' 13 Şubat'ta vizyona girecek.

Yapımcılığını Yav He He, Yönetmenliğini Volkan Özgümüş'ün, senaristliğini Yücel Gökçek üstlendiği başrollerinde Sabahattin Yakut ve Yücel Gökçek'in yer aldığı"YAV HE HE" 13 Şubat'ta vizyona girmeye hazırlanıyor.

Ninelerinin hastalığına çare olmak için koyunlarını satmaya kalkışan ve başlarına gelmedik kalmayan iki kardeşin hikayesini beyaz perdeye taşıyan Yav He He şimdiden binlerce kişinin merakla beklediği bir film oldu.

Beş aylık hazırlık sürecinin ardından Haziran ayında başlayan ve 3 hafta süren filmin çekimleri, İzmit Kandıra'da ve İstanbul'da yapıldı.

Filmin iki ana karakteri olan Sabri karakterini Yücel Gökçek, Medeni karakterini ise Sabahattin Yakut paylaşıyor. Filmdeki 'Maşallah dede' karakteriyse şimdiden sosyal medyada fenomen olmaya aday. Filmin kadrosunda Ayşenil Şamlıoğlu (Hafiye), Muhammet Cangören (Maşallah dede), Başak Daşman (İpek), Yakup Yavru (Muhittin), gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.

Bir Anadolu komedisi olan "YAV HE HE "nin konusu ise şöyle:

Sabri ve Medeni, kendilerine küçüklükten beri annelik eden Hafiye Nine'nin (Ayşenil Şamlıoğlu) hasta olmasından dolayı, ilaç parası bulmak için koyunlarını açık artırmayla satmaya çalışır. Köylülerden istediklerini bulamayan Sabri ile Medeni arkadaşları Tekno Tekin sayesinde internetin faydalarından yararlanır ve yolları İstanbul'a düşer. İstanbul'da başlarına gelmeyen kalmaz ve düğümler hiç beklemedikleri bir anda çözülür.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın En İddialı Komedi Filmi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement