"Yılın En İyi Erkek Oyuncusu" Muhammet Uzuner! - Son Dakika
Güncel

"Yılın En İyi Erkek Oyuncusu" Muhammet Uzuner!

"Yılın En İyi Erkek Oyuncusu" Muhammet Uzuner!

Bu yıl 6.sı düzenlenen Boğaziçi Film Festivali'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü 'Halef' filmiyle Muhammet Uzuner'in oldu…

05.11.2018 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festivalin düzenlendiği Cemal Reşit Rey'de düzenlenen kapanış ve ödül gecesinde Halef Film ekibine 3 ödül birden geldi...

Usta oyunculuğu ile sinemanın ve tiyatronun sevilen sanatçıları arasında olan Muhammet Uzuner'in başarılı performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldığı Halef filmi, diğer ödülleriyle de festivale damgasını vurdu.

Muhammet Uzuner; ödülü alırken başkanlığını yönetmen Serdar Akar'ın yaptığı ve oyuncu Begüm Birgören, yönetmen Andaç Haznedaroğlu, senarist Ercan Mehmet Erdem ile görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'dan oluşan Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisine teşekkürlerini sundu. Ve sözlerini " Bütün ekip buradayız. Çok has bir ekiple çektik filmimizi. Jüriye ve herkese teşekkür ederim." diyerek tamamladı.

Murat Düzgünoğlu ve Melik Saraçoğlu'nun senaryosunu yazdığı 'En İyi Senaryo' ve yine Murat Düzgünoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği " Ulusal Uzun Metraj Yarışması dalında 'En İyi Yerli Filmi' seçilen Halef, 100.000 TL değerindeki 'Altın Yunus' ödülüne ulaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' Muhammet Uzuner! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement