Yılın Son Film Randevu'su "KAYIP Cennet" ile Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Yılın Son Film Randevu'su "KAYIP Cennet" ile Açılıyor

TÜRSAK Vakfı tarafından düzenlenen Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, 5-11 Aralık 2014 tarihleri arasında, onyedincikez, sinemaseverlere buluşmaya hazırlanıyor.

22.11.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un ve Türkiye'nin en eski ve köklü film festivallerinden biri olan Randevu İstanbul Film Festivali, yılın son sinema etkinliklerinden biri olarak, kendine has duruşuyla bu yıl da takipçilerine aralık ayına randevu veriyor.

Festival bu sene, Oscarlı oyuncu Benicio del Toro ve "Açlık Oyunları" serisinin yıldızı Josh Hutcherson'ın güçlü performanslarıyla dikkat çeken "KAYIP CENNET" ("Escobar: Paradise Lost") ile perde açıyor.

"Kayıp Cennet", gerçek bir hikayeye dayanan ve Oscar ödüllü Benicio del Toro'nun canlandırdığı Pablo Escobar'ın ölümcül cazibesine büyülü bir bakış sunan, çarpıcı bir dram.

Yirmi yıl önce ölen Pablo Escobar'ın kokain imparatorluğu, onu tarihteki en zengin suçlulardan biri haline getirdi. Binlerce kişinin ölümünden sorumlu olmasına rağmen Escobar'ın yarattığı Robin Hood benzeri karakteri ve kısa politik kariyeri, kendisine Kolombiyalılar arasında bir halk kahramanı özelliği kazandırdı.

Ünlü aktör Andrea Di Stefano, bu ilk yönetmenlik deneyiminde, örgütlü suçlara farklı bir bakış açısı getiriyor. "Kayıp Cennet" izleyiciyi, hafızalardan silinmeyecek, gerilimli, sırlarla dolu benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın Son Film Randevu'su 'KAYIP Cennet' ile Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement