Yıllara Meydan Okuyan Dostlukların Başlangıç Noktası; Turkchat! - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Yıllara Meydan Okuyan Dostlukların Başlangıç Noktası; Turkchat!

1998 yılında çıktığı yolculukta sürekli kendini yenileyerek ilerleyen www.turkchat.com arkadaşlık sitesi yıllardır bir numara.

24.04.2020 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Sürekli yenilenen yüzü ve teknoloji ile birlikte gelişim süreci sayesinde kullanıcılar tarafından her zaman favori! En fazla kullanıcıya sahip platformda yüzlerce kişi aradığı gerçek duygulara, güvenli platform üzerinden kavuşuyor! Aşka ve dostluğa yeni kapılar aralıyor!

Türk Kültürüne Aykırı Konuşanlara Uzaklaştırma

Site yönetimi kullanıcıların davranışlarını, konularını, konuşmacıları sürekli takip ediyor ve bazı konuların sohbet odalarında konuşulmasına fırsat vermiyor. Türk kültürü ve geleneklerinin dışına çıkan ya da sohbet kalitesini düşüren kullanıcılar site yönetimi tarafından haber ve uyarı yapılmaksızın platformdan uzaklaştırılmakta. Siyaset, cinsellik, fanatizm içeren konularda her zaman mesafeli tavır sergileyen platformun yönetimi ar-ge çalışmalarına da önem veriyor. Ar-ge ekibi ile birlikte hareket eden site yönetiminin özen gösterdiği konulardan biri de 18 yaş sınırı bu konuda da taviz verilmemesi gibi ayrıntıları sayesinde site uzun yıllardır bir numara.

Başarı Öyküleri Saymakla Bitmez

İslami sohbet odası, Avrupa odası gibi farklı sohbet odası seçenekleri sunan arkadaşlık platformu aşkı ve dostluğu arayanların buluşma noktası, kelime dağarcığındaki kelime sayısını arttırmak ve kendini denemek isteyenlere test ve kelime isimli sayfalarından da hizmet sunulan sitenin başarı öyküleri kayda değer nitelikte. Bunlardan biri de yönetimin geleceği öngörerek yaptığı yatırımlardır. Bugün yalnız bilgisayardan değil mobil uygulamalardan da rahatlıkla girilerek sohbet edilen veya chat yapılan siteye erişim Google Play Store ile AppStore üzerinden yapılabildiği gibi mıRC Scriptler siteye özel hazırlanmış ve download için eklenmiş vaziyettedir.

Serüvende Değişim Ve Gelişim Vizyon Olmuş

1998 yılında başlayan serüvende değişim ve gelişim vizyonları olmuş durumda site sayısı milyonlara ulaşan kullanıcılarının tüm istek ve beklentilerine anında dönüş yaparak olağan üstü bir hizmeti daha gerçekleştiriyor. 7 gün 24 saat canlı sohbet ve chat imkânı sunan siteye iletişim sayfalarından ulaşarak istek ve şikâyetler çok kolaylıkla iletiliyor. www.turkchat.com adresinde oyun kanallarından oyun oynamakta ayrı bir keyif… Sohbet odasındaki keyifli muhabbetin içine müzik de katmak isteyenler radyo kanalı üzerinden DJ'den canlı olarak şarkı isteyebilmekte.

Gurbetçilerin De Tercihi

Kimi işlerinin yoğunluğundan yaşadığı stresi atmak için bazısı can sıkıntısını gidermek için bazısı ise bulamadığı dostluğu ya da aşkı bulma arzusu için arkadaşlık sitelerinde sohbet etmeyi veya chat odalarında vakit geçirmeyi isterler, bu hizmeti veren www.turkchat.com Türkiye'deki binlerce kullanıcısının yanı sıra yurt dışında yaşayan ve Türkçe sohbet etmek için arkadaş arayan gurbetçilerimizin de seçtiği platform.

Canlı Ve Ücretsiz Chat İmkanı Sağlayan Tek Site

Yıllardır süren ve artan ama gerilemeyen başarının sırrı kullanıcılara verilen değer ve yapılan işe duyulan saygı, kalitesi, özellikleri ve hizmet politikaları sayesinde 1998 yılından bu yana her zaman arkadaşlık siteleri arasında kendisini üst sıraya taşıyan ve bu sırasını muhafaza eden site, sohbet odalarında yıllara meydan okuyan dostluklara zemin hazırlıyor.

Aradığı aşkı bulamayan belki de aşktan ümidini kesenler için umut ışığı olan hatta mutlu birlikteliklerde imzası bulunan odalarındaki samimiyeti gerçek hayata taşıyan arkadaşlık platformuna Mirc programı kullanılarak ücretsiz de giriş yapılabiliyor. Sitede canlı sohbet dışında kameralı, ses, görüntü ve videolu sohbet odası seçenekleri de mevcut ancak bu odalardaki görüşmelerin sorumluluğu tamamı ile kullanıcılara ait, arkadaşlık sitesi Türkiye'de canlı ve ücretsiz chat imkanı sağlayan tek site ve burada mesaj ve sohbetin limiti yok!

Son Dakika Advertorial Sondakika Yıllara Meydan Okuyan Dostlukların Başlangıç Noktası; Turkchat! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement