Yılmaz, doğalgaz protokolünü imzaladı - Son Dakika
Güncel

Yılmaz, doğalgaz protokolünü imzaladı

Yılmaz, doğalgaz protokolünü imzaladı

Lapseki Belediyesi ile AKSA Çanakkale Doğalgaz Dağıtım Şirketi arasında eksik kalan protokol imzalandı.

15.07.2019 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Belediyesi ile AKSA Çanakkale Doğalgaz Dağıtım Şirketi arasında eksik kalan protokol imzalandı.

Lapseki Belediyesi ek hizmet binasında, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile AKSA Çanakkale Doğalgaz Dağıtım Şirketi Müdürü Çağdaş Adıbelli tarafından karşılıklı imzalar atıldı. Yılmaz konu ile ilgili yaptığı bilgilendirmede, "Lapseki'de doğalgazı eksik kalan mahallelerimizde 2019 yılı içerisinde çalışmaların başlaması ve en kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Böylece hem vatandaşlarımızın talepleri karşılanmış olacak, hem de hava kirliliği azalacak" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yılmaz, doğalgaz protokolünü imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu
    13:37 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İtalya'nın Venedik şehrindeki Eski Camii'nde düzenlenen 'Yatsı Namazı Buluşması' programında gurbetçilerle bir araya geldi. Erbaş, konuşmasında ibadetin önemini vurgulayarak, dürüstlüğün ve hümanizmin İslam'da aranması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Gazze'deki zulme dikkat çekerek, İslam'ın barış dini olduğunu vurguladı ve Müslümanların İslam'ı güzel bir şekilde temsil etmeleri gerektiğini söyledi.

  • 1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak
    13:36 1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak

    Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) tarafından 1 Mayıs programına ilişkin Beşiktaş'ta basın açıklaması düzenlendi. Açıklamada, '1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak, milyonlarca kalp Taksim 1 Mayıs alanında atacak' denildi.

  • Kadirli'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı
    13:35 Kadirli'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14'ü tutuklandı. Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 6 tabanca, 2 tüfek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

  • Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları 40 Madalya İle Şampiyon Oldu
    13:34 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları 40 Madalya İle Şampiyon Oldu

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında 40 madalya kazandı.

  • Torbalı Belediyesi'nde Müdürlüklerde Değişiklik
    13:34 Torbalı Belediyesi'nde Müdürlüklerde Değişiklik

    Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, belediyedeki birim ve müdürlüklerde değişikliklere gitti. Belediye bünyesindeki 29 müdürlüğün 19'una yeni isimler atayan Demir, belediye yönetiminde de kendi ekibini kurarak; değişime belediye birimlerinden başladı. Öte yandan, yapılan atamalarda yeni atanan müdürlerin yarısının 40 yaş altında olması dikkat çekti.


Advertisement