Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Bombası - Son Dakika
Magazin

Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Bombası

Yılmaz Erdoğan\'ın Yeni Bombası

Geçtiğimiz günlerde 'Kelebeğin Rüyası' filmi için BKM'de gerçekleştirilen basın toplantısı sonrası, Yılmaz Erdoğan ile kısa bir söyleşi yaptım.

17.03.2013 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde 'Kelebeğin Rüyası' filmi için BKM'de gerçekleştirilen basın toplantısı sonrası, Yılmaz Erdoğan ile kısa bir söyleşi yaptım. Erdoğan, 'Kelebeğin Rüyası'ndan sonra imza atacağı yeni projesini ilk kez bu konuşmamızda anlattı.

Bu, Türkiye'de çokça ses getireceğine inandığım yeni bir sinema projesi...

Sizin de bildiğiniz gibi, Yılmaz Erdoğan ve dünyaca ünlü aktrist Monica Bellucci arasındaki dostluk, geçtiğimiz yıl rol aldıkları 'Gergedan Mevsimi' filminin çekimlerinde başladı.

Ailece görüşmeye başlayan ve sık sık telefonlaşan Erdoğan ve Belucci, yeni bir sinema projesinde bir araya geleceklerinin sinyallerini veriyorlardı zaten.

BU FİLM SEYİRCİYE ULAŞSIN

Sorduğum bir soru üzerine, önümüzdeki aylarda Monica Bellucci ile birlikte bir sinema filminde oynayacaklarını müjdeleyen Yılmaz Erdoğan, dünyaca ünlü yıldız ile sık sık konuştuklarını ve projeyle ilgili fikir alışverişi yaptıklarını söyledi.

Monica Bellucci'nin kendisine, izleyiciyle rahat buluşabilecekleri bir filmde rol almaları gerektiğini söylediğini anlatan Erdoğan, "Bunu ben de çok istiyorum.

İnşallah böyle bir proje için adımlarımızı atacağız" dedi. 'Gergedan Mevsimi'nin; İranlı yönetmeni Bahman Ghobadi tarafından İran sinemasının gerektirdiği şekilde çekilmesi nedeniyle film, Türk seyircisinden yeterli ilgiyi görmemişti. Monica Bellucci de bunun üzerine Yılmaz Erdoğan ile yeni bir filmde oynamak istediğini söylemiş, hatta yönetmenliğini de onun üstlenmesini istemiş. Bellucci'nin bu isteğine, Erdoğan da olumlu bakmış. BKM ekibini de şimdiden bu yeni projenin heyecanı sarmış...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Bombası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement