Yılmaz Özdil'den Herkesi Ağlatan İzmir Marşı'nın Hikayesi... - Son Dakika
Yaşam

Yılmaz Özdil'den Herkesi Ağlatan İzmir Marşı'nın Hikayesi...

Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına konuk olan Usta Gazeteci Yılmaz Özdil, Binali Yıldırım'ın CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a söylemiş olduğu sözlere ithafen cevap verdi.

08.04.2017 01:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına konuk olan Usta Gazeteci Yılmaz Özdil, Binali Yıldırım'ın CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a söylemiş olduğu sözlere ithafen cevap verdi. İzmir Marşı'nın hikayesini anlatan ve başta Usta Sanatçı Müjdat Gezen ile Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ı duygulandıran Özdil, stüdyo ve ekran başındaki birçok izleyiciyi de duygu dolu anlar yaşattı. Bu hikayenin ardından ise konuya noktayı Uğur Dündar koydu; İşte bu kahramanların kurduğu cumhuriyeti oyluyorlar...

Yılmaz Özdil\'den Herkesi Ağlatan İzmir Marşı\'nın Hikayesi...
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Yılmaz Özdil'den Herkesi Ağlatan İzmir Marşı'nın Hikayesi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi
    00:18 Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi

    Samsun-Ankara kara yolu Hacılı Geçidi mevkisinde H.B. idaresindeki 01 ATY 920 plakalı yonca yüklü tır şarampole devrildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza nedeniyle yolun bir şeridi kapatıldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve ekipler tırı çekici yardımıyla kurtarmak için çalışma başlattı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.


Advertisement