Yılmaz Vural'ın canlı yayında anısını anlatırken kulağının arkasını göstermesi gülüşmelere neden oldu - Son Dakika
Spor

Yılmaz Vural'ın canlı yayında anısını anlatırken kulağının arkasını göstermesi gülüşmelere neden oldu

Türk futbolunun en önemli isimlerinden Yılmaz Vural, başarılı bir dönem geçirdiği Adana Demirspor'dan neden ayrıldığına dair sorulan bir soruyu yanıtlarken kulağının arkasını göstererek bir espri yaptı ve programın konuklarının gülüşmelerine neden oldu.

10.11.2020 10:37  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futbolunun en renkli teknik direktörlerinden olan Yılmaz Vural, A Spor'da katıldığı Son Sayfa programında 2 sezon önce Adana Demirspor'dan gönderiliş hikayesini anlattı.

Adana ekibinde başarılı bir dönem geçirmesine karşın gönderilen Vural, o dönem yaşananları anlatırken esprili bir dil kullanmayı ihmal etmedi.

KULAĞININ ARKASINI GÖSTERDİ, STÜDYODA HERKES GÜLDÜ

"Vallahi bilmiyorum neden ayrıldığımı" diyen tecrübeli teknik adam, "Gaziantep FK'yı yendik, otele gittik. Başkan geldi, galibiyetten dolayı tebrik etti. Sonra iki idareci gelip 'Hocam biz seninle devam etmek istemiyoruz' dedi. Ben de onlara, (kulağının arkasını göstererek) 'Bir tek burası kaldı. Dolayısıyla size niye diye sormayacağım. Kendinize göre haklı bir nedeniniz var ki devam etmek istemiyorsunuz' dedim. Sonra aldım bavulumu, bindim uçağa İstanbul'a geldim. Bu kadar" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural'ın yaşanan olayları anlatırken kulağının arkasını göstererek yaptığı espri, programdaki konukların gülüşmelerine neden oldu.

Son olarak Akhisarspor'da görev yapan 67 yaşındaki teknik direktör, o tarihten bu yana herhangi bir takımda görev yapmadı.

Yılmaz Vural\'ın canlı yayında anısını anlatırken kulağının arkasını göstermesi gülüşmelere neden oldu

Son Dakika Spor Yılmaz Vural'ın canlı yayında anısını anlatırken kulağının arkasını göstermesi gülüşmelere neden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ALLAHINA KURBAN ADANAAAAA..: He he Yılmaz hoca bizimde tek kulağımızın arkası kaldı.. 3 8 Yanıtla
  • Cenk: Şike yapmamıştır. Parasına bakan takımı önemsemeyen insanlar da yol vermiştir kendisine. Ya da siyasi yorum yapmış ya da yapmamıştır. Belki de yaşantısı hoş karşılanmamıştır. 1 0 Yanıtla
  • TECRÜBE :KAZIKLARIN BİLEŞKESİDİR: Hocam tecrübe küpü .Bi bildiği vardır.Ne yapsın.. 1 0 Yanıtla
  • Zorlu: Erol buluttan kat kat iyi hoca 0 0 Yanıtla

Advertisement