Yılmek Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Yılmek Kayıtları Başladı

Yılmek Kayıtları Başladı

Yıldırım Belediyesi meslek edindirme kursları 2012-2013 yılı için hazırlıklarını tamamladı.

04.09.2012 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi meslek edindirme kursları 2012-2013 yılı için hazırlıklarını tamamladı.

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Kaymakamlığı-Yıldırım Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile okuma-yazmadan el sanatlarına, enstrümandan giyime, diksiyondan yabancı dile, kuaförlükten el sanatlarına kadar 34 farklı branşta kurs açan Yılmek, yeni kursiyerlerini bekliyor. Her yıl binlerce kursiyer yetiştiren Yılmek, vatandaşlara bir yandan meslek edindirirken, bir yandan da yeni hobi alanları edindiriyor. Yıldırımlı vatandaşların büyük ilgisini gören Yılmek kursiyerleri, sosyalleşip eğlenirken yeni bir şeyler öğrenmenin de keyfini yaşıyor.

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi'nden alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kursların kayıtları eylül ayı sonuna kadar Barış Manço Kültür Merkezi, mahalle muhtarlıkları ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezi'nden yapılabilecek. Yılmek kursları ise Barış Manço Kültür Merkezi, Mahalle Konakları ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezlerinde verilecek.

Her yıl binlerce Yıldırımlı'ya Yılmek aracılığı ile meslek edindirip istihdam sağladıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Yılmek, Yıldırım Belediyesi'nin yaptığı önemli sosyal projelerden biri. Özellikle ev hanımlarının ve gençlerin ilgisini çeken Yılmek kurslarında her yıl onlarca vatandaşımız, yeni meslek kollarından eğitilerek işlere yerleştiriliyor. Yıldırım'da pek çok fiziki ve sosyal projeye imzamızı attık. Ne var ki kurslarımız birçok belediyeye örnek teşkil edecek disiplin ve kararlılıkla ilerliyor. Bu yıl da yeni kursiyerlerini bekleyen Yılmek ile yine birçok vatandaşımız iş sahibi olarak, ev bütçelerine katkıda bulunacak" diye konuştu.

(MŞ)

04.09.2012 14: 48: 53

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmek Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement