YKS Türkiye 7'incisi Antalya'dan - Son Dakika
Güncel

YKS Türkiye 7'incisi Antalya'dan

YKS Türkiye 7\'incisi Antalya\'dan

İki milyondan fazla öğrencinin katıldığı YKS'de sayısal alanda Türkiye 7'inciliği ve Antalya 1'inciliği Bilfen Antalya Lisesi öğrencisi Fatma İlkay Epçeliden'in oldu.

20.07.2019 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İki milyondan fazla öğrencinin katıldığı YKS'de sayısal alanda Türkiye 7'inciliği ve Antalya 1'inciliği Bilfen Antalya Lisesi öğrencisi Fatma İlkay Epçeliden'in oldu.

2015 – 2016 öğretim döneminde Antalya'da eğitime açılan ve bu yıl ilk mezunlarını veren Bilfen Antalya Liselerinde 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla büyük mutluluk yaşandı. Bu yıl 51 öğrencisini mezun eden Bilfen Antalya Liseleri, Fen Lisesi öğrencisi Fatma İlkay Epçeliden, sayısal alanda elde ettiği Türkiye 7'nciliği ve Antalya 1'inciliğini gurur tablosuna ekledi.

"DÜZENLİ ÇALIŞMANIN MEYVELERİNİ TOPLUYORUM"

YKS 2019 sayısal alanda Türkiye 7'ncisi ve Antalya 1'incisi aynı zamanda Bilfen Antalya Fen Lisesi ilk mezunlarından Fatma İlkay Epçeliden, "Şu anda duygularımı tarif edecek bir kelime bulamıyorum. Çok mutluyum. Düzenli çalışmanın meyvelerini topluyorum. Bu büyük başarıda okulumdan, öğretmenlerimden ve ailemden aldığım desteğin çok önemli bir yeri var.  Bundan sonrası içinde aldığım bilgi ve birikim ile tüm hedeflerime kolayca  ulaşacağıma canı gönülden inanıyorum" dedi.

"İLK MEZUNUMUZUN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUZ"

Bilfen Antalya Liseleri Okul Müdürü Lale Biltekin  "Bilfen Okullarının eğitim kalitesini ve başarısı bütün Türkiye'ye yaymak üzere çıktığımız yolda 4 yıl önce Bilfen Antalya Liselerimizi öğrencilerimizle buluşturduk. Bu senenin bizim için ayrı bir önemi var. Çünkü ilk mezunlarımızı bu yıl verdik. YKS'ye giren tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum. Hepsi büyük başarılar elde etti. Bilfen Antalya Fen Lisemizden başarıyla mezun olan öğrencimiz, Fatma İlkay Epçeliden YKS 2019'da gösterdiği başarıyla bizleri gururlandırdı. Açıldığımız ilk sene sadece 9'uncu sınıflarımıza kayıt almıştık. Sonraki 4 yıl boyunca verdiğimiz nitelikli eğitimle, öğrencilerimizi yükseköğrenime kademe kademe hazırladık. Bu yılda bu emeğimizin karşılığını almış bulunmaktayız" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel YKS Türkiye 7'incisi Antalya'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement