Yoga Academy Ataşehir Yenilendi! - Son Dakika
Sağlık

Yoga Academy Ataşehir Yenilendi!

Yoga Academy Ataşehir Yenilendi!

"Sağlığımıza zaman ayırmazsak muhakkak ki hastalıklarımızı iyileştirmeye zaman ayırmak zorunda kalacağız!..." diyen Yoga Antrenörleri, vakit kaybetmeden herkesi Orijinal Yoga Sistemi uygulamaya davet ediyor, bekliyor.

28.02.2018 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoga Academy Ataşehir merkezi; İstanbul Anadolu yakasının en hızlı büyüyen ve gelişen semti Ataşehir'de, 10 yıldır farklı adreslerde Yogaseverlerle buluşmuştur. Çalışma hayatının yoğunluğundan, gündelik yaşamın tüketici tekdüzeliğinden Değişim/ Dönüşüm/ Gelişim'e yelken açan Ataşehir'li Yogaseverlerin talepleri doğrultusunda, yeni Yoga Academy Ataşehir 2017 Aralık ayında daha merkezi bir konumda, daha geniş bir mekanda faaliyete geçmiştir. Doğu ve Batı Ataşehir'i birbirine bağlayan köprüye yakın, ana cadde üzerinde bulunan Yoga Academy Ataşehir'e tüm ilçeden rahatlıkla ulaşılabilmektedir.

Yoga Academy Ataşehir tüm diğer Yoga Academy merkezleri gibi, öncelikle insanların, sağlıklı yaşam sporu Yogadan faydalanmaları için koşulsuz hizmet amacıyla kurulmuştur. Ataşehir'in sürekli büyüyen, değişen şaşırtıcı şehir manzarasına hakim 2 salonu mevcuttur.

Ateşehir'deki merkezin programında başlıca çalışmalar; Orijinal Yoga Sistemi başlangıç ve orta seviye çalışmaları, Hamileler için Yoga, Anne+ Bebek için Yoga, Çocuklar için Yoga, Nefes Teknikleri ve Bioenerji Teknikleri çalışmaları olarak sunulmaktadır…. Orijinal Yoga Sisteminin bedensel/zihinsel mucizevi yararlarını ve en önemlisi o "İçsel Huzuru" yaşayan üyeler, Yoga çalışmalarını tamamladıktan sonra kendi evlerinin rahatlığını sunan geniş aydınlık mutfakta, bitki çayları eşliğinde yapılan sohbetlerde, karşılıklı deneyimlerini paylaşmakta, yeni dostluklar kurulmakta, gündelik yaşamın telaşesinde karşılaşamayan eski dostlar buluşmaktadır.

Ayrıca yeni Yoga Academy Ataşehir merkezini işleten Yoga Antrenörleri, mekanın açılış hazırlıklarında, çok hoş deneyimler yaşadıklarını paylaşmaktalar: "Gördük ki bir Yoga Academy merkezi kurmak için sadece iki şey gerekiyor; Samimiyet ve İstek. Yola böyle çıkınca varoluşun akışında sürekli yardım geliyor. Yoga Academy bulunduğu semti aynı bir evin ocağı gibi ısıtıyor, can veriyor. Her kentte, her semtte Yoga ateşi ile bulunduğu yere ışık saçan, ısıtan, sağlıklı yaşam desteği, en kadim spor Orijinal Yoga Sistemi'ni sunan Yoga Academy merkezleri açılabilir…"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Yoga Academy Ataşehir Yenilendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement