Yoga Tablet 2 Pro Geldi! - Son Dakika
Teknoloji

Yoga Tablet 2 Pro Geldi!

En güzel aşk filmlerini projektörlü Lenovo Yoga Tablet 2 Pro'dan izleyin.

07.02.2015 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgililer Günü'nde dev ekranda romantik bir aşk filmi izleyebilir, odanızın bir duvarına şömine yerleştirebilir ya da tavanınıza yıldızları taşıyabilirsiniz. Siz yaratıcılığınızın sınırlarını zorlarken tek yardımcınız yeni projektörlü Yoga Tablet 2 Pro olacak.

Son bir yıldır 18 saatlik pil ömrüyle tablet pazarında büyük ses getiren Lenovo Yoga Tablet, 2015'e dünyanın tek projektörlü tableti Yoga Tablet 2 Pro ile damgasını vuruyor. Hollywood'un başarılı yıldızı Ashton Kutcher'ın ürün mühendisi olarak geliştirdiği Yoga Tablet, şimdi geniş ekranı ve benzersiz ses kalitesi sunan hoperlörü ile dünyanın en iyi ev eğlence tableti olarak iddiasının da hakkını veriyor.

Subwoofer olan tek tablet

13 inçlik ekranı ile dikkat çeken Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, QHD görüntü kalitesiyle gerçeğe yakın bir görsel deneyim sunuyor. Görüntüyü istediğiniz alana 50 inçe kadar yansıtabilen Pico projektörü ile tabletten film izleme keyfine bambaşka bir boyut katan Yoga Tablet 2 Pro, geliştirilmiş ses sistemi ile de dikkat çekiyor. Dünyada subwoofer eklenen ilk tablet olma özelliği taşıyan Yoga Tablet 2 Pro, kullanıcılarına gerçek bir ' home theatre' deneyimi sunuyor.

Yoga Tablet 2 Pro Geldi!

Evde sınırsız romantizm

Seçkin teknoloji marketlerde 1.599 TL fiyatla satışa çıkan Yoga Tablet 2 Pro, Sevgililer Günü'nde yaratıcı bir sürpriz yapmak isteyenlere de birbirinden ilginç ve eğlenceli fikirler sunuyor. Projektörü sayesinde duvarlarınızı dev ekran haline getirip odanızı, size özel bir sinema salonuna çevirebilir, en romantik filmleri tabletinizden izleyebilirsiniz.

Yoga Tablet 2 Pro'yu sevgilinizle geçireceğiniz romantik anların dekorasyonu için de kullanabilirsiniz. Yansıtacağınız bir şömine videosuyla odanızı sıcacık bir dağ evine dönüştürürken tavanınıza yıldızları yansıtabilirsiniz. Üstelik Yoga Tablet 2 Pro, 15 saatlik pil ömrü ile de iddiasını sürdürüyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Yoga Tablet 2 Pro Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği
    14:23 Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği

    İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar, 60. Kütüphane Haftası kapsamında 'Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği' başlıklı bir panel düzenledi. Panelde, yapay zekanın yükselişi ve akademik çalışmalardaki kullanımı ele alındı. Yapay zekanın kataloglama ve sınıflama gibi işlemlerde etkili olduğu belirtilirken, dijitalleşme ve veri setlerine dayanan yapay zekanın kütüphaneleri nasıl etkilediği tartışıldı. Ayrıca, yapay zekanın doğru bilgiye ulaşma konusunda kullanıcıları nasıl yönlendireceği üzerinde duruldu.

  • Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı
    12:34 Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı

    Çinli teknoloji firması Xiaomi, kendi geliştirdiği ilk yeni enerjili araç olan SU7 modelini Perşembe günü satışa çıkardı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future
    11:42 TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future

    Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), yapay zeka ile ilgili düzenlediği panelde, yapay zekanın konumu ve kullanım alanları ele alındı. Panelde, yapay zekanın aile işletmelerindeki sürdürülebilirlik üzerindeki önemi vurgulandı ve yapay zekanın aile şirketleri için bir dönüşüm aracı haline geldiği belirtildi.

  • Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?
    10:34 Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?

    Elon Musk'ın SpaceX projesinin bir parçası olan Starlink, dünya yörüngesinde 5 bin 600'ü aşkın aktif uyduyla hızlı internet sağlıyor. Starlink haritası, Dünya'yı yakınlaştırılabilir ve döndürülebilir bir 3D görünümünde gösteriyor. Her bir uydu kırmızı noktalarla temsil ediliyor ve üzerlerine tıklayarak bireysel bilgilere ulaşabilirsiniz. Starlink filosu hakkında genel bilgiler de sunulan haritada yer alıyor. Bu teknoloji, amatör gözlemciler ve uzmanlar için değerli bir kaynak olarak öne çıkıyor.


Advertisement