'Yok Artık' Dedirten Dram - Son Dakika
Güncel

'Yok Artık' Dedirten Dram

\'Yok Artık\' Dedirten Dram

Ankara'da 3 infaz koruma memurunun öldürüldüğü saldırıda ölen Ali Duran'ın ağır yaralanan eşinin dramı ortaya çıktı.

22.01.2013 22:19  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sincan Cezaevi'nde personel taşıyan serviste 3 infaz koruma memurunun öldürüldüğü saldırıda ölen Ali Duran'ın ağır yaralanan eşi 33 yaşındaki Seda Duran'ın dramı ortaya çıktı. Ağır yaralanan bir çocuk annesi Duran'ın Marmara Depremi'nde Adapazarı'nda annesi, babası ve ağabeyini kaybetti. 25 yaşında evlendiği gece eşi beyin kanaması geçirerek ölen Duran'ın son olayda ikinci evliliğini yaptığı eşini de kaybetti.

Ankara Etimesgut'ta meydana gelen olayda Ankara 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görev yapan infaz koruma memuru Emre Ençok, Elvankent- Yenikent personel servisi seyir halindeyken servis içerisinde aynı kurumda görev yapan infaz koruma memurları Çelebi Algül, Mustafa Halıcı ve Ali Duran ile Sincan Kampüsü içerisindeki Vakıfbank'ta görev yapan Seda Duran'a tabancayla ateş etti. İnfaz koruma memurları Çelebi Algül, Mustafa Halıcı ve Ali Duran hayatını kaybederken banka personeli olan Seda Duran (33) ağır yaralandı.

DEPREMDE ANNA BABASI AĞABEYİ ÖLDÜ

Etimesgut Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan bir çocuk annesi kadının kahreden dramı ortaya çıktı. 1996 ile 1999 yılları arasında Orman Bakanlığı ve Spordan sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Ersin Taranoğlu'nun kayınbiraderinin kızı olan Seda Duran'ın kötü kaderi 17 Ağustos Marmara Depremi'nde Adapazarı Yağcılar Mahallesinde oturdukları apartmanın yıkılmasıyla başladı. Depremin meydana geldiği tarihte 21 yaşında olan Seda Duran, depremde annesi Sacide, babası Saffet ve kardeşi Sezgin'i kaybetti.

Ailesini kaybettikten sonra Ersin Taranoğlu'nun yanında hayatını sürdüren genç kız 2004 yılında evlilik yaptı. Ancak evlendiği günün gecesi eşi beyin kanaması geçirdi ve kaldırırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç kadın 2010 yılında Ankara 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda infaz koruma memurluğu yapan Ali Duran ile evlendi. Bu evlilikten bir yaşındaki çocukları Mert dünyaya geldi. 33 yaşındaki Seda Duran'ın acı kaderi devam ederken, ikinci eşi de cinayete kurban gitti.

Kendisi yoğun bakım servisinde tedaviye alınan genç kadının Sakarya'da yaşayan akrabalarından onun yaşadığı son olaydan dolayı büyük üzüntü duyup gözyaşı döktü. Bazı yakınları da genç kadına yardımcı olmak için Ankara'ya gitti.

ZT,AG (MB/RT) - Sakarya/ Adapazarı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Yok Artık' Dedirten Dram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement