YÖK Başkanı Saraç, Rektör ve Dekanlarla Görüştü - Son Dakika
Güncel

YÖK Başkanı Saraç, Rektör ve Dekanlarla Görüştü

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, bünyelerinde açıköğretim fakültesi bulunan üniversitelerin rektörleri ve ilgili fakülte dekanlarıyla bir araya geldi.

15.02.2018 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, bünyelerinde açıköğretim fakültesi bulunan üniversitelerin rektörleri ve ilgili fakülte dekanlarıyla bir araya geldi.

Saraç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bünyelerinde açıköğretim fakültesi bulunan üniversitelerin rektörleri ve ilgili fakülte dekanlarıyla YÖK'te toplantı yaptıklarını bildirdi.

Saraç, toplantıda açıköğretim sisteminin mevcut durumunun ve geleceğe yönelik düzenlemelerin görüşüldüğünü ifade etti.

Paylaşıma göre toplantıya İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Çelik katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YÖK Başkanı Saraç, Rektör ve Dekanlarla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • X.ai, Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı
    17:13 X.ai, Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı

    Elon Musk'ın yapay zeka girişimi X.ai, sosyal ağ X'in Grok chatbot'unu desteklemek üzere Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı. Model, kodlama ve matematikle ilgili görevlerde gelişmiş akıl yürütme yetenekleriyle dikkat çekiyor.

  • Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında Samsun'da üreticilere çeşitli destekler sağlandı
    17:13 Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında Samsun'da üreticilere çeşitli destekler sağlandı

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Samsun'da çeltik tohumu, kuru fasulye tohumu, sera naylonu ve süt sağım makinesi dağıtıldı. Ayrıca örtü altı yetiştiricilere sera naylonu dağıtıldı ve Terme ve Çarşamba ilçelerinde çiftçilere soya tohumluğu desteği sağlandı.

  • DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş: Oyumuz hiç kimseye değil
    17:13 DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş: Oyumuz hiç kimseye değil

    DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş, DEM Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu vurgulayarak, seçim meydanlarında kendilerini anlatmaya çalıştıklarını belirtti. Beştaş, oyumuzun hiç kimseye değil, kendimize ve DEM Parti'ye olduğunu söyledi.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    17:13 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Kavacık Görele Camii'nde düzenlenen cenaze törenine ünlü isimler katıldı. Akın Petekkaya'nın cenaze namazı kılındıktan sonra Görele Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze alanında yaşanan bir olayda Saruhan Hünel, kalabalığın içindeki bir vatandaşa çarptı ve vatandaşın ayağı şişerek morardı. Hünel, kaza sonrası yaşanan gerginlik üzerine açıklama yaparak, hastaneye gitmeyi teklif ettiğini söyledi.

  • Edirne'de toprağa gömülü ceset bulundu
    17:13 Edirne'de toprağa gömülü ceset bulundu

    Edirne'de Hıdırağa köyünde yaşayan Hamit Kır'ın kayıp ihbarı üzerine yapılan soruşturma sonucunda, 12 gündür kayıp olan Kır'ın cesedi Küçükdöllük Göleti yakınında toprağa gömülü halde bulundu. Ceset, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili köyde bir çiftlikte çalışan şüpheli gözaltına alındı.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Türkiye Seçimlerin En Sağlıklı Yapıldığı Ülkelerden Bir Tanesi
    17:13 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Türkiye Seçimlerin En Sağlıklı Yapıldığı Ülkelerden Bir Tanesi

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin seçimlerin en sağlıklı yapıldığı ülkelerden biri olduğunu belirterek, seçim süreçlerinin şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Destici, Gölbaşı'ndaki partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, Gölbaşı'nın belediye başkan adayı Gökhan Koçak'ın önde olduğunu ileri sürdü. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın ruhunun devletin bekasını öncelikli tuttuğunu vurgulayan Destici, Türkiye'nin seçim güvenliğinin sağlandığını ve seçimlerin güvenli bir şekilde yapıldığını ifade etti.

  • Koronavirüs Nedeniyle Mavi Mağara Filminin Çekimleri Ertelendi
    17:12 Koronavirüs Nedeniyle Mavi Mağara Filminin Çekimleri Ertelendi

    Kerem Bürsin, Mavi Mağara filmi çekimlerine çıkmadan önce koronavirüs testi yapıldı. Test sonucunda pozitif çıkan oyuncu nedeniyle çekimler ileri bir tarihe ertelendi. Filmde Kerem Bürsin, Cem adlı askeri karakteri canlandıracak.

  • Survivor All Star'da Aleyna kazandı, Aysu gözyaşlarına boğuldu
    17:12 Survivor All Star'da Aleyna kazandı, Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'da yapılan performans eşleşmesinde Merve eleme potasından kurtuldu. Aleyna ve Berna arasındaki düelloda ise Berna galip geldi. Aleyna ve Aysu final etabına kaldı ve kıyasıya mücadele etti. Sonunda Aleyna, Aysu'yu 5-3'lük skorla yenerek kazanan oldu. Aysu ise veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı ve geçtiğimiz sene hayatını kaybeden arkadaşına ithaf etti.

  • Google Chrome, sekme düzenleme özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor
    17:11 Google Chrome, sekme düzenleme özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor

    Google, Android kullanıcıları için tasarlanan yeni "Tab Declutter" özelliği ile tarayıcıdaki sekme karmaşasını azaltmayı hedefliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, sadece aktif olarak kullandıkları sekmelere odaklanabilecek ve arşivlenen sekmelere ihtiyaç duyduklarında kolayca erişebilecekler. Google Chrome'un Mayıs ayında çıkması beklenen 125. sürümünde bu özelliğin yer alması planlanıyor.

  • Aleyna Tilki'ye 50 Bin Kişilik Konserde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
    17:11 Aleyna Tilki'ye 50 Bin Kişilik Konserde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

    Adana Ceyhan Cumhuriyet Meydanı'nda 50 bin kişiye konser veren Aleyna Tilki, orkestrasının beklenmedik bir şekilde 'İyi ki doğdun Aleyna' şarkısına başlamasıyla şaşırdı. Seyircilerin de katılımıyla Aleyna Tilki yeni yaşını müthiş bir koro eşliğinde kutladı. Konserine devam eden Tilki, dansçılarıyla birlikte muhteşem bir şov sergiledi.


Advertisement