Yok Böyle Keyif! - Son Dakika
Güncel

Yok Böyle Keyif!

Yok Böyle Keyif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kültürpark Açık Hava Yaz Sinemaları, Türk film endüstrisinin "ödül avcısı" filmlerinden "Kelebekler" ile başladı.

12.07.2018 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalabalık bir izleyici grubunun büyük keyif aldığı gösterimin öncesinde, başrol oyuncuları Tuğçe Altuğ ve Hakan Karsak, sinema eleştirmeni Vecdi Sayar ile birlikte filmi yorumladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürpark Açık Hava Yaz Sinemaları etkinliği, ünlü Türk yönetmenlerin son filmlerine evsahipliği yapıyor. Nostaljik yaz geceleri akşamında Tolga Karaçelik'in "Kelebekler" filmiyle start alan gösterimler, daha ilk programda İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gösteriminden önce düzenlenen söyleşiye sinema eleştirmeni Vecdi Sayar ile birlikte katılan başrol oyuncuları Tuğçe Altuğ ve Hakan Karsak, daha sonra İzmir seyircisiyle yan yana filmi izledi.

Sırada 3 yeni film var

Yerli film endüstrisinin "ödül avcısı" eserleri arasında yer alan film, başta Sundance Festivali (ABD) En İyi Film olmak üzere Bükreş Festivali (Romanya) En İyi Film, Art Film Festivali (Slovenya) Jüri Özel Ödülü, 2018 İstanbul Film Festivali Jüri Özel Ödülü, En İyi Erkek Oyuncu (Tolga Tekin), 2018 Ankara Film Festivali En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu (Tuğçe Altuğ), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Gülçin Kültür Şahin) ve En İyi Kurgu (Evren Luş) ödüllerini kazandı.Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan, Serkan Keskin, Gülçin Kültür Şahin, Hakan Karsak ve Ercan Kesal'ın rol aldığı film, ü&ccedi l; kardeşin babalarının ölümünden sonra başına gelenleri anlatıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürpark Açık Hava Yaz Sinemaları etkinliği çerçevesinde, Ali Atay'ın "Ölümlü Dünya"sı 17 Temmuz'da, Ümit Ünal'ın "Sofra Sırları" 24 Temmuz'da, Seren Yüce'nin "Rüzgarda Salınan Nilüfer" filmi ise31 Temmuz'da izlenecek. Kültürpark Uzun Havuz önünde gerçekleştirilecek ücretsiz gösterimler, sinemaseverlere açık havada "nostaljik" sinema keyfi yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yok Böyle Keyif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement