"Yol Arkadaşım" Oyuncuları Optimum Avm'ye Geliyor - Son Dakika
Güncel

"Yol Arkadaşım" Oyuncuları Optimum Avm'ye Geliyor

"Yol Arkadaşım" Oyuncuları Optimum Avm\'ye Geliyor

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, "Yol Arkadaşım" filminin oyuncularını sinemaseverlerle buluşturuyor.

28.10.2017 09:20  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinemaseverlerin merakla beklediği, Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) "Yol Arkadaşım" filmi 27 Ekim Cuma günü gösterime girecek. Fragmanları milyonlarca kez tıklanan, sürprizlerle dolu filmin Adana Galası 2 Kasım 2017 Perşembe Günü kentin alışveriş ve eğlence merkezi Optimum AVM'deki Avşar Sinemaları'nda gerçekleştirilecek. Galaya katılacak başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak filmi Adanalı sinemaseverlerle izleyecek. Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı, yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği filmin başrollerini İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu paylaşıyor.

Özel mimarisi, ferah ve nezih ortamıyla kentin çekim merkezi olan Optimum AVM'deki Avşar Sinemaları'nda filmin özel gösterimini izlemeye gelenler, başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ı yakından görme ve onlarla sohbet edip, fotoğraf çektirme imkânı da bulacak.

YOL ARKADAŞIM'IN HİKAYESİ

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur'un (Oğuzhan Koç) kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e (İbrahim Büyükak) rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref'in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yol Arkadaşım' Oyuncuları Optimum Avm'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement