Yol çalışmalarına hız kazandırıldı - Son Dakika
Güncel

Yol çalışmalarına hız kazandırıldı

Yol çalışmalarına hız kazandırıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hız kazanan asfalt ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

10.05.2020 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hız kazanan asfalt ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi. Soyer, "Daha kampanya döneminde rekor asfalt yılları olacağını söylemiştik. Sokağa çıkma kısıtlamasından yararlanıp kent içindeki asfalt çalışmalarına hız verdik" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in seçim vaatleri arasında yer alan asfaltta rekor hedefi doğrultusunda yol çalışmaları hız kazandı. İki günlük sokağa çıkma kısıtlamasını değerlendiren ekipler kentin ana arterlerinde asfalt ve yol bakım çalışmalarına devam etti. Trafiğin azalması sayesinde asfalt ve yol bakım çalışmalarını hızlandıran İZBETON ekipleri tam kadro sahadaydı. Başkan Tunç Soyer, belediye bürokratlarıyla asfalt çalışmalarının devam ettiği Üçkuyular, Gaziemir, Anadolu Caddesi, Yeşildere ve Alsancak'taki noktaları dolaşarak çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Soyer, "Daha kampanya döneminde rekor asfalt yılları olacağını söylemiştik. Çok şükür bu gerçekleşiyor. Hem ana arterlerde hem kent içindeki caddelerde çok özenli bir çalışma yürütülüyor. Korona virüs çok büyük sıkıntılar yaşattı. Zorlu bir dönem geçiriyoruz ama bazı fırsatlar da var. Sokağa çıkma kısıtlaması olmasaydı bu ana caddelerde bu kadar hızlı ve düzgün asfalt çalışması yapmak mümkün olmazdı. Başta Genel Sekreterimiz Buğra Gökçe olmak üzere Fen İşleri Daire Başkanımıza, İZBETON Genel Müdürümüze ve sahada çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışmalar hızlandı

Trafik yoğunluğunun büyük ölçüde azaldığı salgın sürecinde kentin dört bir yanında asfalt serimi, yama, parke kaplama ve tamirat işlerini yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mürselpaşa, Yeşildere, Akçay, Mithatpaşa Caddesi, Altınyol, Dr. Refik Saydam Bulvarı ile Kemalpaşa-İzmir yolunda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Asfalt çalışmalarının yanı sıra Konak, Bayraklı, Buca, Gaziemir, Karşıyaka, Çiğli, Karabağlar ve Bornova gibi birçok ilçede asfalt yama, parke kaplama ve tamir faaliyetleri de sürdürülüyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yol çalışmalarına hız kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement