Yol verme tartışması cinayetle bitti! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü feci şekilde can verdi - Son Dakika
Güncel

Yol verme tartışması cinayetle bitti! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü feci şekilde can verdi

Samsun'un Kavak ilçesinde yol verme sebebiyle meydana gelen tartışma esnasında Mustafa Demir'in sürücüsü olduğu tır ile kendi otomobili arasında kalan Adem Kaya, hayatını kaybetti. Olay sonrası tır şoförü Demir, gözaltına alındı.

07.04.2023 15:20  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak ilçesi Toptepe mevkisinde dün gece, 55 SB 560 plakalı tırın şoförü Mustafa Demir ile BJ-090-RX Fransa plakalı otomobilin sürücüsü Adem Kaya (65), yol verme tartışmasında birbirlerine korna ve selektör yaptı. Kaya, Üçhanlar mevkisine geldiğinde otomobilini emniyet şeridine çekip, inerek tır şoförünü beklemeye başladı. Demir de bir süre sonra bölgeye geldi.

Yol verme tartışmasında kan aktı! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü hayatını kaybetti

TIR İLE OTOMOBİL ARASINA SIKIŞTI

Aracındaki tır şoförü ile aşağıdaki Kaya arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mustafa Demir'in hareket ettirdiği tır, Adem Kaya'ya çarptı. Tır ile otomobil arasında sıkışan Kaya, yaralandı.

Yol verme tartışmasında kan aktı! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü hayatını kaybetti

TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından tır şoförü Mustafa Demir, gözaltına alındı.

Yol verme tartışması cinayetle bitti! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü feci şekilde can verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol verme tartışması cinayetle bitti! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü feci şekilde can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anazarbus : Tırcılar aşırı hızlı ve saygısız.. Mademki maaşları gayet iyi yüksek cezalar kesin akıllansınlar 1 1 Yanıtla

Advertisement