Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı butiğe giderken minibüsün altında kalan kız çocuğu hayatını kaybetti. Cenaze töreninde gözü yaşlı babanın, "Canım kızım, bir tanecik kızım" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

21.01.2019 19:03  Güncelleme: 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de, yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı butiğe giderken minibüsün altında kalan Zinnur Tomay (16), yaşamını yitirdi. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Defin işlemi öncesinde gözü yaşlı baba Yıldıray Tomay, kızının bedenine sarılarak, "Canım kızım, bir tanecik kızım" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi

MİNİBÜSÜN ALTINDA METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Eski Sarayköy Caddesi'nde meydana geldi. Hidayet Kaya (50) yönetimindeki 20 M 0615 plakalı şehir içi yolcu minibüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Zinnur Tomay'a çarptı. Zinnur Tomay, minibüsün altında yaklaşık 10 metre sürüklendi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 10'uncu sınıf öğrencisi olan Zinnur Tomay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi

HARÇLIĞINI ÇIKARMAK İÇİN İŞE GİDİYORDU

Tomay'ın, yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak çin bir butikte çalıştığı, kazanın da işe gittiği sırada meydana geldiği ortaya çıktı. Dört kardeşin ikincisi olan Tomay'ın anne ve babasının da bir tekstil atölyesinde çalıştığı ifade edildi.

Tomay'ın cansız bedeni, savcının kaza yerindeki incelemesinin ardından, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi. Minibüs şoförü Kaya ise gözaltına alındı.

Bölgeden geçen vatandaşlar, yağışa rağmen saçak altlarında kaza yerini meraklı gözlerle izledi. Polis ekipleri, zaman zaman vatandaşları beklememeleri konusunda uyardı.

Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan genç kıza, yolcu minibüsünün çarpması ve yaklaşık 10 metre sürüklemesi yer aldı.

Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi

BABANIN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Denizli'de, yolun karşısına geçerken yolcu minibüsünün çarpması sonucu ölen lise öğrencisi Zinnur Tomay için memleketi Kale ilçesinin Kayabaşı Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Bekirler Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından Zinnur Tomay, Kayabaşı Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Defin işlemi öncesinde gözü yaşlı baba Yıldıray Tomay, kızının bedenine sarılarak, "Canım kızım, bir tanecik kızım" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi
Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okul Harçlığını Çıkarmak İçin İşe Giden Kız Çocuğu Minibüsün Altında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • sadık: Allah rahmet eylesin malesef ülkemizin durumu bu 15 tatilde dinlenmek yerine çalışmak istemiş yavrucak ekonomimiz iyi uçtuk süper olduk diyen siyasiler bu yavrucak gibi yüzbinler var bu durumda olan hiç mi vicdanınız yok suriyeli kardeşlerinize yedirdiginiz parayı kendi oz evlatlarınıza arcasaydınızya yazıktır günahtır bunun hesabı sizde helbet sorulur zamanı geldiginde 11 0 Yanıtla
  • ÜMİT 58 : allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabırlar memleket güllük gülüstanlık diyenler sizde vıcdan varmı bir tarafınızda 7 0 Yanıtla
  • AHMET EREN: ülkemiz gulluk gulustanlik ekonomi cosuyor imkb rekor kirdi issiz diyenbir sey kalmadi ohhh beee turkiye varmis 5 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Hicbir haber ajansi vs milletin sesini duymuyor havuz medyasi milleti gormeden geliyor cumartesi gunu sakarkayda 15 bin kisi miting yapti dilsiz kör vede sagir oldular bu millet size ne yapti 1 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Hicbir haber ajansi vs milletin sesini duymuyor havuz medyasi milleti gormeden geliyor cumartesi gunu sakarkayda 15 bin kisi miting yapti dilsiz kör vede sagir oldular bu millet size ne yapti 1 0 Yanıtla
  • Minibus : Demek ki bu minibus soforu cok hizli gidiyormus ki yavrucagi 10metre suruklemis halbuki birazda dikatli olsaydi belkide bu kizcagiz olmiyecekti eyyyyy baskanim bak miletimizi ne hallere dusurdun artik cocuklarimizda okul harcliklarini cikarmak icin calisiyorlar daha ne kadar fakirlige dusurucen bizim bu insanlari 1 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Büyüyen turkiyenin haberleri milleti 90 li yillara hasret biraktiniz yuhhh beeee millet cocuguna harclik veremiyor hani başkanlik gelince daha hizli olcakti hersey evet daha hizli fakirlestik 0 0 Yanıtla
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.


Advertisement