Yolcu Otobüsü ile Çarpışan Otomobil Metrelerce Sürüklendi - Son Dakika
Güncel

Yolcu Otobüsü ile Çarpışan Otomobil Metrelerce Sürüklendi

Yolcu Otobüsü ile Çarpışan Otomobil Metrelerce Sürüklendi

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde sürücüsü hatalı sollama yapan otomobil, yolcu otobüsü ile çarpıştı.

03.01.2012 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde sürücüsü hatalı sollama yapan otomobil, yolcu otobüsü ile çarpıştı. Metrelerce sürüklenen otomobil ters dönerken, içindeki iki kişi sıkıştı. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarılan iki kişi, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Gölbaşı- Konya yolu çıkışında bu sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Konya istikametine gitmekte olan Kadir Daşçı (50) yönetimindeki 06 VUD 51 plakalı otomobil, hatalı solama sonucu aynı iskitamete gitmekte olan Sadettin Şekerci (27) yönetimindeki 06 AR 7414 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Metrelerce sürüklenen otomobil, ters dönerek orta refüjdeki korkuluklara çarparak durdu. Kazada otomobilde sıkışan sürücü Kadir Daşcı ile yanında bulunan Hatice Daşçı (27) çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İKİ OTOMOBİL DAHA HASAR GÖRDÜ

Hatalı sollama yapan otomobilin otobüsle çarpıştığı sırada, çevrede bulunan iki otomobilde de ufak çaplı hasar meydana geldi. İki otomobilin sürücüsü de kazadan yara almadan kurtulurken, otobüs şoförü ve yolcuların da kazadan yara almadıkları belirlendi.

Kaza sonrası yol, kısa bir süre trafiğe kapatıldı. - Ankara/ Gölbaşı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolcu Otobüsü ile Çarpışan Otomobil Metrelerce Sürüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement