Yolda Bulduğu Çantanın Sahibine Sosyal Medyadan Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Yolda Bulduğu Çantanın Sahibine Sosyal Medyadan Ulaştı

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, Zeynel Abidin Gavurdağlı, yerde bulduğu ve içerisinde 5 bin lira değerinde döviz bulunan çantayı sahibine sosyal medyadan ulaşarak teslim etti.

11.08.2017 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, Zeynel Abidin Gavurdağlı, yerde bulduğu ve içerisinde 5 bin lira değerinde döviz bulunan çantayı sahibine sosyal medyadan ulaşarak teslim etti.

İslahiye Belediyesi'nden emekli olan Zeynel Abidin Gavurdağlı, dün öğle saatlerinde ilçe merkezinde dolaşırken kaldırımda el çantası buldu. Gavurdağlı, bulduğu el çantasının sahibini çevrede aradı ama bulamadı. Bunun üzerine Gavurdağlı, içerisinde döviz, Mustafa Bahçegüven'e ait pasaport ve resmi evrakların bulunduğu çantayla gittiği belediyede hoparlörden anons ederek sahibini bulmaya çalıştı. Ancak, çantanın sahibine yine ulaşılamayan Gavurdağlı, gece sosyal medya hesaplarından pasaportu bulunan Mustafa Bahçegüven'i bularak iletişime geçti. Çok mutlu olan Bahçegüven, bugün öğle saatlerinde İslahiye Belediyesi'ne gelerek çantasını zabıta ekipleri ve Gavurdağlı'dan teslim aldı.

Almanya'da işçi olarak çalıştığını ve tatil için geldiği memleketi Hatay'ın Hassa ilçesine geldiğini anlatan gurbetçi Mustafa Bahçegüven, "Dün bir yakınımı tedavi için İslahiye Devlet Hastanesi'ne getirdik. Bu sırada çantayı kaybettim. Sonra aradım ama bulamadım ve yeniden Hassa'ya döndüm. İçerisindeki paradan çok benim ve ailemin pasaportları ile resmi evraklarını kaybetmiş olmaya üzülüyordum. Sosyal medyadan duyarlı vatandaşımızın ulaşması ile yeniden çantama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Bahçegüven'in çantasını bularak kendisine ulaştırmasına teşekkür ettiği Zeynel Abidin Gavurdağlı ise vatandaşlık görevini yaptığını ifade etti. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolda Bulduğu Çantanın Sahibine Sosyal Medyadan Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'da kuyumcu soygunu şüphelileri tutuklandı
    22:23 Giresun'da kuyumcu soygunu şüphelileri tutuklandı

    Giresun'un Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun soyulması olayıyla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklandı.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.


Advertisement